Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők/lányok az eseteid?
Belsőre már magam sem tudom.
Külsőre: fehér bőrű, kék-zöld szemű.
Lehetőleg legyen valami különleges, szépnek tekinthető külső jegye.
Emellett ne nyomjon nálam többet.
Magas, vékony/átlagos testalkat, barna szem, kelet-európai arc, kisebbecske mell (fogható legyen), barna/fekete hosszú haj, ne legyen "jó" segge (akármennyire is fura, nekem nem jönnek be a popsik. Kb annyira izgat mint pl egy fül xd), és introvertált kisugárzás ( beképzelt ribizlik taszítanak).
Ilysemi számomra az álomnő. Egyben viszont úgysem találok olyat akiben mind megvan, úgyhogy nyilván szélesebb skálán udvarolok. Ha viszont igen, felségül veszem rögvest 😎 (persze ha belsőre is okés😄)
Nekem azok, akiknél nincs semmi esélyem :). Sajnos csak a legszebb nők tetszenek.
(mielőtt jönnek a szépség relatív kommentek, nem, a szépség nem relatív, ha kiraksz ronda meg szép nőkről/hapsikról képeket és megkéred az embereket válasszanak, nagyon nagy lesz az átfedés választottakban).
Értelmes, kedves, nyitott, szép és szerető, aranyos személyisége van. Lehet bármilyen külseje, nem érzek vonzalmat "szexi húsok" iránt. Viszont ha ez a belső megvan, akkor a külső elhanyagolható, ha nem egy torz, férfias, különösen csúnya kinézete van. Abba sajnos nehezen tudnék beleszeretni.
"hogy a pici nők jönnek be nekik"
Nekem is az alacsonyak jobban bejönnek, de ez nem mérvadó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!