Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vagytok ezzel lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytok ezzel lányok?

Figyelt kérdés
Az rossz ha zavar az hogy a pasim akivel már több mint fél éve együtt vagyunk, nagyon sok időt töltünk együtt, olykor elmegy bulizni, iszogatni. Ilyenkor nem tudok aludni se. Valamiért rosszul esik, féltem vagy nemtudom. Így még van valaki?

2021. máj. 26. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Barátnőmet zavarta. Féltékeny volt, ki aklart sajátitani. Dobtam, az ilyen csajoktól menekülni kell! Nap egészét veled tolti szinte mindig, miert ne mehetne el bulizni?
2021. máj. 26. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Mitől félted? Életben maradt azelőtt is, hogy összejött volna veled. Nem az fáj véletlenül, hogy nélküled is képes jól érezni magát? Gyakori és beteges hozzáállás.
2021. máj. 26. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ideje nagy részét veled tölti továbbra is és nem viselkedik furán, akkor nincs mitől tartanod.

Ha az előbb mondottak ellenére is felhozod ezt, akkor a végén a baráti fogják azt mondani hogy nem vagy hozzá való mert "ennyi szabadságot sem adsz neki"... és hidd el, a barátok szava sok kapcsolatban sokat számít.

Ha már változásokat kezdesz el észlelni a viselkedésén/hozzáállásán akkor már szerintem fellehet hozni ezt nála, de addig szerintem csak vitát generálnál ezzel.

2021. máj. 26. 23:21
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Engem nem zavart.

Szerintem be kéne azonosítanod, hogy miért zavar. Féltékeny vagy, nem bízol benne? Adott okot a féltékenykedésre? Vagy egyszerűen csak az zavar, hogy jól érzi nélküled magát?

Ha ő maga amúgy semmi "rosszat" nem csinált akkor a saját komplexusaid gerjesztik ezt az érzést.

2021. máj. 27. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel megy és hányszor. Ha a barátaival, fiúkkal a szomszéd pubba és ez nem rendszeres, akkor nem zavar. Neki is fontos a fiú társaság, a kikapcsolódás. Ha lányokkal járna el nélkülem, akkor repülne.
2021. máj. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!