Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire vágytok másnap reggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vágytok másnap reggel?

Figyelt kérdés
Kedves Nők, volt egy felejthetetlen éjszaka az új férfival. Másnap reggel felébredtek mellette. Mire vágytok, mit szerettek/szeretnétek csinálni? Vagy Ő mit csináljon veletek, nektek?

2018. jún. 22. 14:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok az igényeitekre. Csak simogatni egymast csendben, vagy folytatni az esteli szexet, vagy egy jót beszélgetni, vagy masszirozni egymast stb.
2018. jún. 22. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
kiiszkolni úgy az ajtón, hogy a másik ne ébredjen fel
2018. jún. 22. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Az h menjen haza
2018. jún. 22. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Másnap reggel is jöhet egy mélytorok.
2018. jún. 22. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ. Ha egyébként nem szimpi, akkor értékelném, ha még az előtt eltűnne, hogy felébrednék (vagy ha én voltam nála, akkor elmenekülni, mielőtt ő felébred). Ha szimpatikus volt, akkor együtt tölteni a napot, mondhatni "radnizni", kirándulni, sétálni, fagyizni, együtt megöregedni, ilyesmi.
2018. jún. 22. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az új férfi alatt, egy új kapcsolatban eltöltött első éjszakát érted akkor arra vágyok, hogy hagyjon aludni esetleg kedveskedéssel bújással, pár puszival keltsen fel. Ha pedig nála vagyunk és jófej kedvében van összedobhat valamilyen reggelit.

Reggel használhatatlan vagyok, újabb kört a hátam közepére nem kívánok ébredés után.

Ha kalandra gondolsz gőzöm sincs, nem volt és nem is tervezem, hogy lesz.

2018. jún. 22. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha új kollégád, tehát már ismered. Flörtöltök, és szexeltek. Ez a helyzetem.
2018. jún. 22. 16:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Már mint 1,5 hónapja dolgozunk együtt, de izzik a levegő köztünk.
2018. jún. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!