Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? A barátnőm mormon, és szombaton volt az első nyelves csókunk, majd másnap reggel írt 1 sms-t, hogy hagyjuk a nyelves csókot, mert a mormonoknál tiltott.
Figyelt kérdés
Ma reggel meg teljesen búskomor volt, ha kérdeztem tőle valamit, akkor válaszolt, de önszántából nem szólalt meg. Nem tudom, hogy mit tegyek ilyen helyzetben. Hogy viselkedjek vele?2014. febr. 10. 18:53
1/9 anonim válasza:
Ez minden nap meg fogod kérdezni, amíg meg nem sikerül dugni?
3/9 anonim válasza:
cool story, de ez itt Magyarország
4/9 anonim válasza:
Vannak itthon is mormonok, volt szerencsém találkozni velük. Súlyos banda...
6/9 anonim válasza:
MÁR MEGINT TE?!?!
Mondtam már, hogy rontsd meg!!!
7/9 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg minden nap,de ez ma reggel,volt és gondoltam,hogy megkérdezem,hogy mit tennétek ilyen hekyzetben?
2014. febr. 10. 19:07
8/9 anonim válasza:
Felvenném a mormon vallást, és beszerezném egy csomó rabsz... őő feleséget.
9/9 anonim válasza:
vedd el
ez egy keresztény szekta, nem lesz szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!