Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás, idegen nyelveken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás, idegen nyelveken beszélő lányok! Milyen pasira vágytok, legyen hasonlóan művelt szinten, mint ti?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik, hogy kit tartok vonzónak, de alapvetően szerintem igaz, hogy akik hasonló életet élnek (nyilván nem ugyanolyat) azok hosszútávon jobban kijönnek. Egyébként a diploma és a műveltség nem ugyanazt jelenti. Diplomát nem várok el, műveltséget igen.
2021. jan. 17. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jó lenne, de nem kritérium. Legalábbis a diploma és a nyelvek nem feltétlenül, a műveltség mindenképp. Nem tudok vonzódni olyan emberekhez, akik nem olvasottak, műveltek.

Társkeresőn azt jelöltem be, hogy legalább középfokú végzettség, de azt láttam, hogy az a kevés diplomás aki rám írt, jobb beszélgető társ volt, mint a nem diplomások. Persze akadt szimpatikus kivétel is. Bele is zúgtam kicsit, nem érdekelt, hogy érettségije van és nem beszél nyelveket. Sokáig beszélgettünk, találkozgattunk, de őbenne azért többször is felmerült, hogy nem kevés-e nekem,hiába bizonygattam, hogy nekem ez nem fontos, feszélyezte, amikor beszélgettünk és elmondtam hogy itt vagy ott éltem és dolgoztam külföldön. Ő nem járt soha máshol, itthon wellnesezett, és ezzel sincs semmi baj. De azért néha talált valamit, amibe beleköthetett. Aztán szétment az egész, pedig engem nem zavart volna, hogy nem diplomás. Na mindegy is.

2021. jan. 17. 12:26
 3/10 A kérdező kommentje:

És mi van azokkal a férfiakkal, akik alacsony iskolai végzettséggel rendelkeznek, de elhatározták, hogy diplomát szereznek? Ezért beiratkoztak estire, munka mellett leérettsegizni, és határozott céljuk van, hogy utána az ELTE-n tanulnak tovább?

Az ő esetükben meg kell várni azt, míg iskolázottak lesznek?

2021. jan. 17. 12:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez utóbbi kérdés azoknak szól, akiknél a felsőfokú végzettség kritérium.
2021. jan. 17. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem kritérium a diploma, de ha valakinek még érettségije sincs, az már lehet zavarna.
2021. jan. 17. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A szándék is elég szerintem. Nem az számít, hogy megvan e, hanem hogy hogy áll hozzá. Aki utálja a diplomásokat, az ne akarjon velem lenni, mert nem fogok bocsánatot kérni, amiért tovább merészeltem tanulni
2021. jan. 17. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell koppra ugyanazt a szintet hoznia, mert amit én a felsőoktatással műveltem, az irreális. A papírjaim fele hobbi/kuka, tök fölösleges. De azért egy normális végzettséget elvárok és azt is, hogy az illető ne vegye megúszósra a tanulás/munka kérdését. Nekem kell az, hogy valami iránt lelkes legyen és értsen hozzá. Az ilyesminek pedig úgy gondolom, normális, elhivatott ember papírral is megadja a módját. Tartsa a tudást értéknek, ne a pénzt. Lehet, hogy egy szaki sokat keres, de az egészségével fizet. És ha csak a pénz lenne a lényeg, rég prosti lennék, nem mérnök.
2021. jan. 17. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
5%
Igen a diploma elvárás náluk és nem fognak összejönni egy mezei pékkel vagy bármi más kétkezi munkát végző emberrel!
2021. jan. 17. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a körök ahol az emberek mozognak.

Akik műsorokban szerepelnek azok ott fognak ismerkedni hasonló réteggel.

Ha az a nő egy multi cégnél dolgozik ahol mindenkinek hasonló a végzettsége egész biztos, hogy ott fog megismerkedni valakivel és nem pedig a Mcdonalds-ban egy pénztárossal. (még ha az a munka csak ideiglenes akkor sem)

2021. jan. 17. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9-cel nagyon egyet tudok érteni. Nálam nem kritérium ugyan a diploma megléte, de egyszerűen mivel olyan körökben mozgok, ahol mindenkinek van, nem igazán futok össze olyannal, akinek nincs.
2021. jan. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!