Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem még nem volt kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem még nem volt kapcsolatom. Akinek már volt, milyen kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Gondolom jó dolog, de vannak negatív élmények is benne?
2021. máj. 25. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

A negatív az hogy alkalmazkodni kell. Hogy nem tudod azt csinálni épp amihez kedved tartja, de ez fordítva is igaz, hogy viszont van kivel lenni ha vele akarsz lenni. Szóval ez kisebb rossz, mert ez inkább szervezés kérdése.

Ha van a párodnak valami hülye tulajdonsága, az tönkre is tehetia dolgot, pl az enyém hirtelen haragu és rajtam tölti ki, plusz mindenbe belekot. Tervezek is szakítani. Csak bánt.

Kevés az ideális kapcsolat

2021. máj. 25. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Persze, vannak különböző súrlódások, mint minden kapcsolatban, legyen az családi vagy baráti, munkahelyi.

De jó, hogy van kit hazavárni, van kitől elbúcsúzni reggel az ajtóban, hallani este a szuszogását, megölelgetni, közösen bolondozni. :)

2021. máj. 25. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Én egy idő után inkább tehernek éltem meg, de ez a másik személyisége miatt alakult ki bennem. Jó volt persze, de egyre inkább volt bennem az, hogy kérem vissza a szabadságomat és azt, hogy ne kelljen elszámolnom senkinek, hogy miért nem írok vissza 5 percen belül akkor, amikor éppen dolgozok. Marha sok negatív dolgot láttam/látok egy kapcsolatban. Néha több a negatív, mint a pozitív.
2021. máj. 25. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Hullámvasút...ha eddig lelki békében éltél, kapcsolat közben nem igazán fogsz. :D
2021. máj. 25. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Ez olyan mint a home office. Ha naponta 7.30 ra kell beérned és csesztet a főnök, zajos az iroda, semmire nincs időd mert bent kell lenni, akkor HOra vágysz. 5 éve dolgozok HOban és elmondani nem tudom mennyire hiányzik a pezsgő irodai élet. Ugyan úgy mindent munkaido után rendezek el , melóban sem vagyok hatékony.

Valahol az arany középút a jó. Normális kapcsolat az ahol nem veszited el a szabadságot és a személyiségedet, a másik léte a te 100%odhoz ad plusz és nem. Tőle várod hogy 100% legyél

2021. máj. 25. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Negatívumok:

El kell viselni a családját.

Kebesebb a szabadidőm. Sok mindent fel kell adni miatta (videojátékok, rajzolás egyéb hobbik, tanulásra se jut úgy idő).

A szabadságommal ő akar rendelkezni.

Sok a vita, felesleges harc.

Tiszta lemondás az egész.. Boldogabb voltam mikor csak én voltam, játszottam munka után és pihiztem.

2021. máj. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!