Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy tudtok mindig igényesek lenni a kapcsolatotokban?
20 éves vagyok, és most van az első nagy szerelmem. Nem indult könnyen a dolog, de most, fél év után úgy érzem hogy mindkettőnk ott van ahol lennie kell, és ez akár hosszú távú is lehet.
Mindegy, ez részletkérdés. Lényeg hogy szeretnék kissé igényesebb lenni, mert rajta is látom hogy mennyire imád pl harisnyában, és magamnak is jobban tetszem ha tip-top vagyok, valamint szeretnék neki annyit adni amennyit csak tudok, de valahogy nem megy úgy ahogy szeretném..
Hozzátartozik, hogy nekem nem volt anyapéldám, így a nőiességre való igény is (miutan apámék 10 éves korom körül eltaposták bennem) viszonylag későn kezdett kialakulni bennem.
Jó illatom van, ezt nyár kivételével mindig tudom tartani, meg ugye az nekem is igényem.
Öltözködésben sajnos korlátozottak a lehetőségeim, kevés csinos ruhám van, néha öltözök ki (mikor megyünk valahova), egyébként mindig "otthonosan" öltözködöm, ha nala vagy nálam itthon vagyunk.
A fogaim szépek, kivéve hogy az egyik felső vámpírfog hiányzik, ehhez kell egy stabil kereset hogy megcsináltassam, nem tudok vele mit kezdeni:(
Sminkelni nem tudok, bár nem is tartom magam csúnyának, a bőröm kifejezetten szép, szóval arra azt mondanám hogy nincs is szükségem.
A hajam egyszerűen hordom, szép hosszú barna, ha kell vágatok a végéből, fésülöm. Ha nincs kiengedve, kontyba teszem.
Nagyon szőrös típus vagyok, ez a legnagyobb bajom. Amig nem volt barátom nem érdekelt, leszedtem ami kilátszott + a hónaljamat, nagyon ritkán a puncimat és annyi. De imád a popsimmal foglalkozni, és nem akarom hogy többé szőrösen lássa. Viszont fizikai lehetetlenség pl a vágat kezdeténél, vagy a gátnál leszedni, mert akkora a borotva hogy nem megy oda be. A másik lehetőség (gyanta) viszont nagyon drága ahhoz képest hogy milyen gyakran kéne.
Ha már popsinál tartunk, hogy kell úgy kimosni hogy akár ujjazhasson is? Nyilván kitörlök mindig, de hallottam hogy a zuhanyzós beöntés veszélyes játék. Milyen megoldást javasoltok? Erre is, és a többi dologra is. Köszönöm hogy elolvastad:)
Most miért lettem pontozva??
Ezekszerint az alap igényesség elvárása nagy dolog? Lényeg, hogy valaki ki legyen sminkelve, legyen szőrtelen és csinos, de nem baj ha nincs foga?
Érdekesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!