Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a lánynak, hogy szeretem vagy inkább ne?
18 éves csendes, magányos, visszahúzódó fiú vagyok, idén érettségiztem. Van egy lány az osztályban, akibe nagyon szerelmes vagyok, de nem mertem nála kezdeményezni.
Ő egyetemen fog továbbtanulni, nagyon messzire fog kerülni tőlem, sztem soha többé nem fogom emiatt látni. Júniusban lesz szervezve egy bankett, ahol elbúcsúzik egymástól az osztály. Gondolkodom rajta, hogy elmondjam-e neki, hogy szerelmes vagyok belé.
Ti mit tennétek a helyemben?
Mindenképpen mond el neki az érzéseid iránta. Hiszen ha el is utasít, legalább mondható, hogy te mindent megpróbáltál amit lehetett. Így később nem fogod bánni, hogy úgy hagytad elmenni az életedből, hogy nem mondtad el az érzéseid.
Tapasztalatból mondom, én is inkább hagytam elmenni, ahelyett, hogy elmondtam volna az érzéseim iránta!!! És tessék most borzasztóan szenvedek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!