Nagyon szeretem a tanáromat. Szerintetek elmondjam neki? Nem tudom elfelejteni. Nagyon régóta próbálom túltenni magamat rajta, de sehogy sem megy. Mit tennétek?
Ismerős.. Én elmondtam neki, mert azt éreztem, hogy szeret... Jól éreztem... Nem akartam semmit tőle amíg abba az iskolába járok, ezt ő is tudja, de hát mondom találkozzunk.. (amilyen önző vagyok - csak megkönnyebülök ) Pechünkre az egyik tanár látott minket együtt, azóta nem "csinálunk semmit", folyton zavarban vagyunk egymás előtt... Nem bántam meg!!! Mert, ha nem mondom el, akkor egész életembe az lenne a szemem előtt, hogy " mi lett volna, ha ", 2 évem van vissza, utánna újra kezdeményezni "tervezek", mert nagyon szeretem. ( a tanár -aki meglátott minket, elmondott minden k**rvának... És elterjesztette a diákok közt, őt is megfenyegette, azt nem tudom mivel ) persze egyrészt megértem, mert az iskola hírneve..
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de gondoltam megosztom veled az én történetemet! Neked az tanácsolom, hogy várd ki amíg végzel, azután elmondhatod, ha gondolod, vesztenivalód nincs!
Fel a fejjel!! És sok sikert kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!