Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam a lánynak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a lánynak, hogy szeretem vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

18 éves csendes, magányos, visszahúzódó fiú vagyok, idén érettségiztem. Van egy lány az osztályban, akibe nagyon szerelmes vagyok, de nem mertem nála kezdeményezni.

Ő egyetemen fog továbbtanulni, nagyon messzire fog kerülni tőlem, sztem soha többé nem fogom emiatt látni. Júniusban lesz szervezve egy bankett, ahol elbúcsúzik egymástól az osztály. Gondolkodom rajta, hogy elmondjam-e neki, hogy szerelmes vagyok belé.

Ti mit tennétek a helyemben?

2021. máj. 22. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Mondjam el neki, hogy szerelmes vagyok belé
Ne mondjam el neki, hogy szerelmes vagyok belé
52 szavazat
1 2
 1/16 anonim válasza:
77%
Mondd el
2021. máj. 22. 14:35
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Sose fogod megbocsátani magadnak, hogy nem adtál esélyt.
2021. máj. 22. 14:55
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképpen mondd el, különben ki tudja még meddig rágódnál azon, mi lett volna, ha. Vesztenivalód nincs, ha visszautasít, úgyse látjátok egymást mostanában, könnyebb lesz továbblépni.Drukkolok🤞
2021. máj. 22. 15:50
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Nehogy elmondd! Nem lehet csak úgy a semmiből szerelmet vallani, nagyon kínos mindenkinek.

Hívd el randira! Ha vonzódik hozzád, akkor biztos szívesen tölt veled időd, aztán majd alakul.

2021. máj. 22. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Na, a nyomorult mindenkit lepontozott, aki azt írta, hogy mondja el. Hát öregem, szívjál akkor gázt. Az ilyen puhapénisznek nincs joga egy nőhöz sem.
2021. máj. 22. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Felejsd el!
2021. máj. 23. 09:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy a semmiből ne mondd el! Hívd el valahova, beszélgessetek, és ha úgy alakul a helyzet, akkor elmondhatod neki. Elköszönéskor lenne a legalkalmasabb, mert ha korábban vallassz neki szerelmet és negatívan reagál, akkor a hátralévő idő elég kínosan fog telni.
2021. máj. 23. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi a célod vele? Az, hogy kiderüljön, hogy nem volt benned elég kraft eddig kezdeményezni? Ha tetszettél volna neki, azt jelezte volna. Nem látom semmi értelmét ennek, ha úgyis elmegy. A távkapcsolatban nem hiszek. Annak több értelmét látom, ha a férfi szerepen dolgoznál kicsit. Sport, kommunikációs tréning stb.
2021. máj. 27. 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó azzal nyitni, hogy szerelmes vagy, ijesztően hat. Gondolj bele, lehet alig ismer, és hirtelen letámadod, hogy szerelmes vagy. Ismerkedés egy folyamat, először beszélj vele, hívd el randizni, több jól sikerült randi után már bevallhatod az érzelmeid. Ha mindenképpen vallani akarsz valamit annyit mondj, hogy szimpatikus, és szívesen találkoznál vele sulin kívül. Mióta tart a szerelem, eddig miért nem kezdeményeztél?
2021. máj. 27. 22:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Udvarolni kellett volna, mert a lányok sem gondolatolvasók. Így a semmiből szinte esélytelen. De tapasztalat alapján mondom, inkább azon rágódj 2 hétig, hogy visszautasított, mint egy életen át milettvolnahazni.
2021. máj. 28. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!