Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzéseim miért ilyen furák? Ilyet még sosem éreztem
Nem fogom leírni az egész mostani sztorit. Csak amit érzek valahova muszáj leírnom. Habár alig tudom leírni milyen.
Egy fiú haver, akivel közelebb kerültünk egymáshoz picit pár hónapja. Ha rajta gondolkodok egyszerre vagyok boldog, meg szomorú. Mostanában Inkább szomorúság és fájdalom tölti el a szívemet. Néha majd meg őrülök, annyira hiányzik, és úgy lennék vele, meg beszélgetnék, és nem akarom elveszíteni az életemből. De néha meg teljesen közömbösnek érzem magam. Mintha kikapcsolna az összes érzés. Minden nap gondolok rá, néha érzés nélkül mintha nem érdekelne csak ott van a fejemben és nem tűnik el, néha meg túl sok érzelemmel ami meglep és megijeszt. Amikor felidegesítem magam rajta akkor azt hiszem elvesztem iránta az érdeklődésem, de pár nap múlva visszajön:). Esténként nem tudok aludni miatta vagy pont a gondolata segít elaludni. Szerelmes vagyok vagy ez kevesebb annál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!