Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok valakibe, akibe nem kéne. Mit csináljak, hogy ne erősödjenek az érzéseim? Illetve hogy mondjak neki nemet, amikor képtelrn vagyok rá. Még sosem éreztem ilyet. Help
Szakits vele.Tudom,hogy nehéz,de ha nem lépsz ki csak rosszabb lesz.
Ne engedd,hogy pótjátékosnak használjon.
Távolodj el tőle. Töröld ki az összes közösségi médiában, ne menj olyan helyre, ahol találkoztok, stb.
Keress az életedben egy elérhető célt. Fontos, hogy ne legyen túl könnyű, de elérhető. Az oda vezető út eltereli a figyelmedet és amikor eléred, sikerélményed lesz. Ez jó gyógyír.
Te nem akarsz vele szakítani, pedig ez az egyetlen módja. Csak akkor tudsz tovább lépni, ha nem beszélsz vele, nem találkozol vele és mindenhonnan tiltod. De hiába mondjuk, te tovább nyafogsz, hogy így szar meg úgy szar, ergo nem vagy kész hogy elengedd. Ergo tovább fogsz sínylődno. Te is tudod, hogy nincs más megoldás, mint, hogy kilépsz ebből. Ő csak kihasznál, meg imádja, hogy imádod, hízeleg neki a figyelmed. De csak egy játék vagy a nője mellett.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!