Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor döntöttetek?
Mindegyik válaszoló én vagyok :)
Én is lány vagyok. Nem kell behódolni, de nem kell játszmázni sem. Miért nem adod magadat? Ha szeretnek, így fognak.
Szerintem picit rágörcsölsz. :)...akit neked szántak, az nem azt fogja nézni mit teszel tűpontosan úgy, ahogy szeretné. Gondolj bele, hogy akiket te megszerettél, mindig meg akartak felelni neked? Ugye nem? Unalmas is lenne , szóval ne légy elkenődve :)
Köszönöm a válaszaid!
Igazad van, úgysem lehet sokáig megjátszani a tökéletes barátnőt.
Az előző kapcsolatomban pl nagyon odafigyeltem arra hogy ne veszekedjünk sokat, mert nem szeretek veszekedni. De az idő elteltével akadtak gondok. Volt veszekedés de sosem az a nagyon ordibálós. Nekem teljesen természetes volt. A végen pedig az exem szerint a “sok veszekedés” is az egyik szakító ok volt…egyszerűen nem értettem és csak még jobban összezavart. Ezért a következő kapcsolataimban sokkal görcsösebben figyeltem erre. Még most is attól félek, hogy ha túl sokat veszekedünk elhagy..nem tudom mi a túl sok. Szerintem nagyon kevésszer kapom fel a vizet..
Szerintem az önértékeléssel lesznek problémáid. Nem tűnsz a leírásod alapján egy hisztis lánynak :)
De szerintem igen fiatalka vagy még :) Lesz még egy-két pofon, de ezek nem mindig azt a célt szolgálják, hogy te tanulj belőle, hogy kéne neked viselkedned. Lehet, hogy azt kell leszűrnöd, milyen emberrel ne állj le többet.
Ha pl. valóban úgy érzed, hogy nem vagy egy feleslegesen veszekedős ember és a barátaid/környezeted sem lát ilyennek, akkor valószínűleg az exed csak kitalálta.
Görcsölni meg továbbra is felesleges :)
Az biztos, hogy önértékelési gondok vannak..sajnos többen is mondták már. Pl. mindig magamban keresem a hibát.
És igen fiatal is vagyok..és nagyon nehezen ismerem ki az embereket. Azt tudom, hogy korábban az volt a baj, hogy mindig hitegettem magam, hogy majd jobb lesz, majd megváltozik, aztán csak pofára estem.
“Lehet, hogy azt kell leszűrnöd, milyen emberrel ne állj le többet.” —Erre tényleg nem gondoltam még és köszönöm!
Próbálom máshogy is megközelíteni a dolgot.
Helyes :) Sok szerencsét, menni fog, meglásd (de az se baj, ha egyedül vagy, tudod ez nem ciki ;))
Jó éjt
Kerdezo engedd meg h en is nokent reagaljak,de van nemi tapasztalatom a temaban.
Elso szerelmemhez mentem hozza 28evesen (10eve ismertem mar akkor), de a 21-28eves korunk kozott mindketten voltunk massal is, csak visszatalaltunk egymashoz. 18evesen ugy jottem ossze vele h iszonyu nagy volt a kemia, szellemi sikon viszont mar akkor sem egyeztunk, de nagyon megszerettem/tuk egymast, humoros, joszivu fiu volt. Eskuvo utan rogton teherbe estem (elotte ket evig egyutt eltunk), majd nemsokkal kesobb ujra (megbeszelten). A masodik terhessegem alatt beleszeretett egy gimnazista lanyba es szules idejere mar vele elt, en meg a szuleimnel egy ket evessel (se). Hatterinfo: 1 db eros kezu anyja volt az egesz vilagon es mar az elejen voltak olyan jelek h nem vallalta a felelosseget a tetteiert, sot 1x valamelyik egyuttjarasunk alatt meg is csalt de ezt utolag tudtam meg. Szumma szummarum hozzamentem egy hazassagra alkalmatlan vicceskehez, akinel erosebb, elkotelezettebb es felelossegteljesebb voltam es mint kiderult, aki nalunk 10evvel fiatalabb korosztallyal talalja meg a kozos hangot, igazi baratai, haveri kore sosem volt (mai napig nincs).
Ezek utan ertheto h megsebzetten, anyameknal lakva munka nelkul (ujszulottel gyeden) nem akartam uj parkapcsolatot.
Azt tudtam h HA lesz meg valaha parom az milyen tulajdonsagokkal rendelkezzen. Elso helyen volt nyilvan a huseg, csaladcentrikussag, felelossegteljes, erett szemelyiseg, rendezett csaladi hatterrel, barati korrel, erzelmileg stabil legyen stb. Itt sokszor megy a fujjogas h a nok listaznak es nem fair, szerintem fontos tudni h kikkel nem szeretnenk megegetni ujra magunkat es a "lista" segit h ne pazaroljunk idot olyanokra akik ilyen v olyan okokbol nem passzolnak velunk.
2ev sem telt amikor bemutatott egy kollegam virtualisan valakinek, akivel nem akartam ismerkedni, de emailvaltasokba keveredtunk. Zongorazni lehet a kulonbseget kozte es az osszes tobbi himnemu kozott akikkel valaha akarcsak beszeltem is, mintha ulnel egy sotet szobaban es felgyujtana vki a lampat, 2 het intenziv emailezgetes utan tudtam h HA valaha nekem ujra ferjem lesz, 98%ra mondom h o lesz. Minden meg volt benne amire vagytam es mar az elejen nyilvanvalova tette h ha gyereke lenne, mi nem leveleznenk mert vele lenne, annyira fontos neki a hazassag es a gyerektema es a hazassagabol meg akkor sem lepne ki,ha elromlana, inkabb igyekezne megjavitani. Nekem pedig 2 gyerekkel epp arra volt szuksegem h ha en meg egyszer nyitok valaki fele az ne ragjon es ne taposson meg ha kedve tartja tovabblepni egy masikert. Egyszeruen ne akarjon masikat mellettem, utanam es ezt a parom teljesen oszinten kinyilatkoztatta h ha o megallapodik, o azon lesz h mukodjon. Ezek utan 2het mulva eljott bemutatkozni, konnyesre rohogtem magam a humoratol, nem volt ellenere h a gyerekekkel is talalkozzon (hisz tudta h komolyan gondolja es nem gond ha megszeretik ot, sot), 3honappal a megismerkedesunk utan mar megkerte h koltozzunk hozza es vett egy csaladi autot. Nagyon tartalmasakat beszelgettunk, ertekrendunk, neveltetesunk nagyon hasonlo, hatalmas barati kore van (ez azert fontos mert amikor exemmel valsagban voltunk, neki nem volt kihez fordulnia, kivel megbeszelnie, anyos meg utalt), nagyon szeretem a humorat.
6.5eve vagyunk egyutt, soha nem kaptam hazugsagon, soha nem vezetett felre, mindig igyekezett h nekem jo legyen, maximalisan tamogato es ferfikent lep fel a szituaciokban, nincsenek jatszmak. Megtalalta akivel meg akart allapodni es energiat fektet bele h mukodjon a dolog. A hazassagot o akarta (nekem elozmenyek miatt mar nem volt annyira fontos, hisz semmire sem garancia), de erdekes modon a templomi eskuvo utan meg jobb lett a kapcsolatunk, benne ennyire bekattant h ez valami kulonleges, amire vigyazni kell, amin dolgozni kell. Csaladjaval apolja a kapcsolatot, tamogatja oket stbstb. Odakat tudnek zengeni a ferjemrol (a gyerekunkkel legalabb annyit foglalkozik mint en, ami nagy szo szerintem) de mindezt azert irtam le h lasd a kulonbseget es a sarkalatos pontokat h miben mas az, aki rad koncentral. Mindketten pontosan tudjuk h barmikor johet mas aki esetleg megdobogtathatna a szivunket HA hagyjuk, de azt is tudjuk h nem szabad hagyni h valaki ezt az egyseget megbontsa. Es ez mind mind tudatos dontes eredmenye amihez tudatos ember kell. Legszebb eveinket eljuk, meg mindig szerelmesen. Ha valaki ezt 7eve mondja, korberohogom. A fentiek voltak a sarkalatos kulonbsegek. Jah es ezt is kiemelted, nincsenek jatszmak, mindketten magunkat adjuk. Es a vitak ha vannak (evi 1kb) konstruktivak, sot kifejezetten kerte h ne a furdoben puffogjam ki magam (szokasom volt), hanem alljak ki magamert, az igazamert. Szoval en ugy gondolom egy jo nagy kezdeti bukas utan most vagyok a helyemen es tenyleg a parkapcs is mar ugy indult h annyira mas volt, annyira termeszetes es oszinte h most igy utolag tudom h ha ilyen ferfival talalkozok 28eves korom elott, biztos nem jovok ujra ossze az exemmel. Remelem segitettem ravilagitani par dologra. Add magad! Nem kell nyelni. Ha valakivel passzoltok, az szignifikansan masabb lesz. Az olyan magatol ertetodo.
Köszönöm a személyes tapasztalatodat, tényleg rávilágított pár dologra.
Nagyon örülök, hogy ilyen szép családod van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!