Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor döntöttetek?
Figyelt kérdés
Ha azt a nőt vettétek el, akit szerettetek volna, mikor jött el a pillanat, amikor tudtátok, hogy nektek ő kell? Mi váltotta ezt ki? Milyen az a nő, akivel egy életet le tudsz élni?? Manapság azt látom, hogy ha felmerül egy probléma a párunkkal inkább lelépünk ahelyett, hogy megoldanánk, MEGBESZÉLNÉNK! Ez szerintem hatalmas probléma. De a lényeg, hogy minden hibájuk ellenére, hogy tudjátok elképzelni velük az életeteket? Sok olyat hallottam, hogy az a nő, aki ilyen és ilyen azt előbb utóbb otthagyják. De mindenkiben van valami kicsit idegesítő dolog..
Mit látsz? Hogy itt ilyeneket olvasgatsz? Nem vall túl nagy érettségre. Nem lelépni szoktak , sőt túl sokáig is húzzák. Csak a sértett fél nem néz szembe a tényekkel. Vannak nem megoldható problémák. Ez van.
Jó kapcsolatból nem száll ki az ember, ezt senki sem gondolja komolyan. Nem illetek össze, ennyi
2021. máj. 18. 00:17
2/17 A kérdező kommentje:
Nem itt olvastam..tapasztaltam, illetve barátaim is voltak hasonló helyzetben és felmerült bennem ez a kérdés, ennyi. A jelenlegi kapcsolatomban minden rendben van🤷♀️ Csak a múltban én is tapasztaltam olyat, hogy egyszerűen azt hittem minden szuper, aztán hiába kérdeztem mi a baj, oldjuk meg! Ő már döntött, ez van.
2021. máj. 18. 00:21
3/17 anonim válasza:
Mert már nem szeretett. Ott hiába vársz megoldást. Csak mondom sérültél így nem akarod elfogadni. Hidd el ahol szeretik a másikat fognak küzdeni.
2021. máj. 18. 00:24
4/17 A kérdező kommentje:
Miért szeretnek ki egymásból az emberek..? Így nem is lehet hosszútávra tervezni..:( lehet holnap valami megváltozik a fejében
2021. máj. 18. 00:26
5/17 A kérdező kommentje:
De valóban sérültem nem tagadom…ocsmány szakításon estem túl..nem csak hogy kiszeretett belőlem, jól meg is alázott. Nagyon nem szeretném ha megint ez történne..
Valamit nem csinálok jól hogy kiszeretnek belőlem. Az elején megy a hódítás aztán alig mond valami szépet.
2021. máj. 18. 00:28
6/17 A kérdező kommentje:
Talán bebiztosítom, hogy nem hagyom el, ezért nem aggódják túl magukat? Ez egy lehetőség?
2021. máj. 18. 00:29
7/17 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen lutri. Én egész életemben (most vagyok 38) összesen 5-ször voltam igazán szerelmes. És ebből 3-mal lett is folytatás. De hogy milyen ... :)
Mostani volt eddigi legfájóbb. De ez van. Szeretni azért jó dolog én szeretek szeretni :) Tényleg
8/17 anonim válasza:
6- Nem, aki szeret nem gondolkodik így. Szeretni fog
9/17 A kérdező kommentje:
Ha nem viszonozták vissza érdemes volt még próbálkozni? Meddig? Plusz lányként nem akarok nagyon “behódolni”. Úgy érzem nincs tartásom, es nem is tudom hogy legyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!