Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak nekem ilyen nehéz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem ilyen nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Annyira nehéz megfelelő párt taláni. 24 vagyok de még egyszer sem voltam szerelmes.

Nem egyedül akarok megöregedni, de annyira nehéz ez az egész ismerkedés, legalábbis nekem.

Ráadásul Budapesten lakom, tehát nem is egy kis faluban.

2021. máj. 12. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Imádom, hogy minden áldott nap kiírod ugyanezt a kérdést, zéró részlettel. El kell hogy keserítselek, de egy nő sem fog megsajnálni, és privát üzenetet írni neked.
2021. máj. 12. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez már kajak szánalmas.....

Mondom ezt nőként!

Naponta kiírni ugyanazt a siránkozó kérdést.

2021. máj. 12. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
igen csak neked.
2021. máj. 12. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Az ostobaság legmagasabb szintje ugyanazt csinálni és más eredményt várni.
2021. máj. 12. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Senkinek nem ugrik az ölébe egy lány sem, hogy akkor most járjanak.

Kapard elő a tökeidet akármilyen mélyen is vannak és kezdeményezz.

2021. máj. 12. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak neked, nekem is (szintém BP körzete). Bár én a covid megjelenése óta nem is ismerkedem, mert nem akarok összeszedni semmit. Azért azt is vedd figyelembe, hogy most zárkózottabbak az emberek. És még ki tudja hol a vége, már a 4. hullámot meg az indiai mutánst kezdik nyomatni. 31f
2021. máj. 12. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes még én se igazán voltam, majd jön. És 24 évesen még lehetsz szerelmes nem vagy elkésve.
2021. máj. 16. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!