Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz lenne ilyen pasit találni? (többi lent)
Legyen közös érdeklődési körünk,tudjunk miről beszélni,ne egy bunkó legyen ,sokat nevessünk de komoly témáról is tudjunk beszélni ill.szeressen.
Nem hiszem hogy ez olyan nagy igény,mégis eddig egyszer találtam ilyen embert de sajnos az nem tartott sokáig.
Nektek tapasztalatok e téren?
18/l
ÉN ugyan ezeket várnám egy lánytól, de hiába :/
Ha gondolod írj :)
18/F
Igen,van,több fiú/lány barátom is mondta hogy jó velem beszélgetni,meg barátaim szerencsére vannak,humorommal sincs gond (ez nem csak az én véleményem).Szóval az nem hátráltat hogy ne lenne miről beszélni velem,sőt amihez tudok igyekszem hozzászólni,kérdezni.
Hát, annyi biztos, hogy nehéz ilyet találni. Én fordítva vagyok így, és még ötletem sincs, hol kéne kutatni. Tudom magamról, hogy én sem vagyok tökéletes, viszont a saját személyiségemhez tartom magam. Sokan tanácsolták pl., hogy menjek buliba, szórakozni, stb. ami egy ideig jó ötletnek is tűnt, de amikor oda jutottam, rájöttem, hogy semmi értelme. Ha olyan helyen ismerkedek, ahol nem érzem jól maga, csak olyanokat fogok megismerni, akik nem hozzám illenek (gondolom én.). Más ötletem viszont nem igen van, így hát marad a szerencsébe vetett hit.
Matematikailag lehetetlen, hogy nincs hozzám illő lány a világon (megjegyzem egy van, de ő nem szabad préda), viszont az is igaz, hogy kicsi az esélye, hogy rövid időn belül összefutok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!