Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gond lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond lenne ha mondjuk 4 ember él párkapcsolatban és közösen szeretnének örökbe fogadni gyerekeket?

Figyelt kérdés
Ha 2 ember, mondjuk azonos nemű, örökbefogadhat gyereket, akkor mondjuk 4-5 ember, akik egymással élnek párkapcsolatban miért nem tehetik meg ugyanezt? Én nekik is éppúgy engedélyezném, hogy gyereket fogadjanak örökbe és azt is, hogy összeházasodjanak. Szerintem ezek az emberek nem kapnak elég figyelmet a médiától, és sok ember elítéli őket. Pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy több ember hogyan dont, hogyan éli az életét. Pont úgy ahogy ahhoz sincsen senkinek köze hogy két ember "mit csinál a hálószobában". Legyen azonos nemű vagy sem. Ti mit gondoltok erről? Engedélyeznétek, hogy akár 5 ember összeházasodjon, gyereket fogadjon örökbe? 2 azonos nemű ember házasságát támogatjátok, vagy hogy gyereket fogadjanak örökbe?

2021. máj. 5. 21:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%

Ja, csak mert fölötte egy sorral még a gyerekről írtál.

Tehát akkor:

gyerekelhelyezés, apasági perek, garancia arra, hogy mindenki beleegyezésével történik.

2021. máj. 6. 15:40
 32/48 A kérdező kommentje:
Bonyolultabb, de megoldható. Azért mert nehezebb megoldani ezeket egy esetleges válás esetén, még nem szabadna emiatt ezeket a jogokat megfosztani ezektől az emberektől szerintem.
2021. máj. 7. 09:24
 33/48 anonim ***** válasza:
82%

Tehát ha jól értem, akkor már egy eleve traumatizált gyereket (az örökbefogadás trauma) akarnál 5 felé ráncigálni válás esetén? Vagy hogy képzelted ezt? Hétköznap egyik embernél, hétvégente meg felváltva a másik 4nél? Teljesen kivitelezhetetlen, csak sérülne a gyerek és semmiképp sem jó példa előtte ez a felállás.

Nem vagyok konzervatív, támogatom a melegeket, de ezektől a hippi kommunáktól kiráz a hideg, mintha valami szekta lenne.

2 ember között is sok a konfliktus, nem hogy még 5 ember között, főleg ha mind az 5 nő... Már azon is halálosan összevesznének, hogy melyik maradjon otthon gyesen a gyerekkel...

2021. máj. 7. 13:36
 34/48 anonim ***** válasza:
83%

Bonyolultabb???

Adj már egy vázlatos tervet, hogy hogy oldanád meg ilyen kommunában a gyerek láthatását, mert esküszöm nem tudom úgy elképzelni, hogy az életszerű legyen.

2021. máj. 7. 13:52
 35/48 anonim ***** válasza:
56%

"főleg ha mind az 5 nő... Már azon is halálosan összevesznének, hogy melyik maradjon otthon gyesen a gyerekkel..."

Ezen besírtam! De tényleg igaz! :D

2021. máj. 7. 18:45
 36/48 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne jó példa a gyerek előtt ez a felállás? Ebből kiindulva az se jó ha melegek nevelik fel a gyereket, mert a "normálistól" eltérő példát lát? Egy válás mindenképpen traumatizálja a gyereket, teljesen mindegy, hogy kettő vagy négy felé kell szakadnia végül. Mivel nem sok ilyen esetről számoltak még be, nem lehet tudni mennyivel nagyobb traumát jelent, mint egy olyan válás esetén ahol csak 2 ember vált el, és köztük kellett elhelyezni a gyermeket. És amiatt, mert bonyolultabb megoldani végül a válást, nem jelenti azt, hogy meg lehet fosztani ezeket az embereket a házassághoz/gyermekörökbefogadáshoz való joguktól.
2021. máj. 7. 18:58
 37/48 A kérdező kommentje:
Egyébként még mindig jobb helyen lenne a gyerek 4 olyan ember mellett akik szeretik, mint a tegyük fel alkoholista vérszerinti szüleiknél.
2021. máj. 7. 18:59
 38/48 anonim ***** válasza:
91%
Yep, alkoholic szülők mellett az intézetben is jobb helye van a gyereknek, de attól még mindeki tisztán látja, hogy ez trauma és nem ideális.
2021. máj. 7. 19:01
 39/48 A kérdező kommentje:
Jobb helye lenne 4 szerető szülőnél a gyereknek az intézetnél is. A válás 2 szülő esetén is ugynakkora trauma lehet, az sem ideális.
2021. máj. 7. 19:25
 40/48 A kérdező kommentje:
Mindegy, régebben a melegekhez is így viszonyultak mint ti a poliamoriához. Egyszer majd a hozzátok hasonló sötét emberfőkben is fény fog gyúlni, és majd rájöttök, hogy ez is teljesen normális. Sok még sajnos az ilyen maradi, ítélkező ember, miért nem vagyunk már 2521-ben :(
2021. máj. 7. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!