Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond lenne ha mondjuk 4 ember él párkapcsolatban és közösen szeretnének örökbe fogadni gyerekeket?
Sehol nem írtam a tapasztalataimról, az alapján azt mondanám hogy persze, nincs is könnyebb mint egy hosszútávú párkapcsolat. Ettől még:
- a többségre sajnos nem igaz, elég megnézni hogy hány válás és hány problémás házasság van
- a jó párkapcsolat/házasság nem magától értetődő, hanem munka van benne, ami több partner esetén hatványozódna
"Ha tudsz mutatni kimutatást, hogy mondjuk 10000 hazassagol mennyi végződött valassal akkor talán hiszek neked."
KSH, publikus adatok.
Nézd, tényleg úgy gondolom, hogy nem véletlen hogy sok helyen betiltják az ilyesmit akkor is, ha sokáig legális volt.
Érdekelne, hogy hogyan oldanád meg az ilyen esetekben az említett dolgokat: válóperek, vagyonmegosztások, apasági perek, gyerekelhelyezési ügyek + garancia arra, hogy mindenki beleegyezésével történik.
Ez az érzelmileg nehéz lenne a gyereknek 5 felé szakadni duma kicsit hasonlít ahhoz mint h a gyereknek szüksége van apa és anya modellre.
Meg lehetne oldani a válópert, bár én nem vagyok ügyvéd. Mind az 5 ember keresetet osszeadva szazalekosan elosztva ki mennyit keresett, mennyi jut neki. Szerintem megoldható. Ha 2 ember esetében megoldható akkor több ember esetében is. Csak kicsit bonyolultabb. De ez miatt továbbra sem lehetne megvonni a jogot ezektől az emberektől h osszehazasodjanak. Csak mert bonyolultabb a válás.
??? Tehát az kapná a gyereket, aki a leggazdagabb? Érdekes ötlet...
Amire továbbra se tudom a választ: vagyonmegosztások, apasági perek, garancia arra, hogy mindenki beleegyezésével történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!