Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gond lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond lenne ha mondjuk 4 ember él párkapcsolatban és közösen szeretnének örökbe fogadni gyerekeket?

Figyelt kérdés
Ha 2 ember, mondjuk azonos nemű, örökbefogadhat gyereket, akkor mondjuk 4-5 ember, akik egymással élnek párkapcsolatban miért nem tehetik meg ugyanezt? Én nekik is éppúgy engedélyezném, hogy gyereket fogadjanak örökbe és azt is, hogy összeházasodjanak. Szerintem ezek az emberek nem kapnak elég figyelmet a médiától, és sok ember elítéli őket. Pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy több ember hogyan dont, hogyan éli az életét. Pont úgy ahogy ahhoz sincsen senkinek köze hogy két ember "mit csinál a hálószobában". Legyen azonos nemű vagy sem. Ti mit gondoltok erről? Engedélyeznétek, hogy akár 5 ember összeházasodjon, gyereket fogadjon örökbe? 2 azonos nemű ember házasságát támogatjátok, vagy hogy gyereket fogadjanak örökbe?

2021. máj. 5. 21:52
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Azért mert a te tapasztalataid alapján nehéz fenntartani egy hosszútávú kapcsolatot, lehet azok szerint akik ilyen kapcsolatban élnek, nem nehéz. Miért ne lenne értelme? Miért van kevésbé értelme mint 2 félnek? Attól még, hogy bonyolult megoldani a válást, még meg lehet oldani.
2021. máj. 6. 13:02
 22/48 anonim ***** válasza:
83%

Sehol nem írtam a tapasztalataimról, az alapján azt mondanám hogy persze, nincs is könnyebb mint egy hosszútávú párkapcsolat. Ettől még:

- a többségre sajnos nem igaz, elég megnézni hogy hány válás és hány problémás házasság van

- a jó párkapcsolat/házasság nem magától értetődő, hanem munka van benne, ami több partner esetén hatványozódna

2021. máj. 6. 13:09
 23/48 A kérdező kommentje:
Többség? A környezetemben például nem ismerek olyan embert aki elvált volna. Ha tudsz mutatni kimutatást, hogy mondjuk 10000 hazassagol mennyi végződött valassal akkor talán hiszek neked. De ez még így altalanositas. Nem tudhatod, hogy az a bizonyos 5 ember hogy gondolkodik. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy melegek ne fogadhassanak örökbe gyereket mert a legtöbb meleg megcsalja egymást és végül elvalnak. Butasagokat beszelsz sajnos
2021. máj. 6. 14:13
 24/48 A kérdező kommentje:
Feltételezések alapján nem foszthatsz meg senkit ezektől.
2021. máj. 6. 14:14
 25/48 anonim ***** válasza:
83%

"Ha tudsz mutatni kimutatást, hogy mondjuk 10000 hazassagol mennyi végződött valassal akkor talán hiszek neked."

KSH, publikus adatok.

Nézd, tényleg úgy gondolom, hogy nem véletlen hogy sok helyen betiltják az ilyesmit akkor is, ha sokáig legális volt.

Érdekelne, hogy hogyan oldanád meg az ilyen esetekben az említett dolgokat: válóperek, vagyonmegosztások, apasági perek, gyerekelhelyezési ügyek + garancia arra, hogy mindenki beleegyezésével történik.

2021. máj. 6. 14:17
 26/48 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem érzelmileg nehéz lenne a gyereknek mondjuk 5 felé szakadni. Nekem 2 felé kellett és az is nehéz volt. A válás után.
2021. máj. 6. 14:22
 27/48 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen egyetértek a 10-sel.
2021. máj. 6. 14:24
 28/48 A kérdező kommentje:

Ez az érzelmileg nehéz lenne a gyereknek 5 felé szakadni duma kicsit hasonlít ahhoz mint h a gyereknek szüksége van apa és anya modellre.

Meg lehetne oldani a válópert, bár én nem vagyok ügyvéd. Mind az 5 ember keresetet osszeadva szazalekosan elosztva ki mennyit keresett, mennyi jut neki. Szerintem megoldható. Ha 2 ember esetében megoldható akkor több ember esetében is. Csak kicsit bonyolultabb. De ez miatt továbbra sem lehetne megvonni a jogot ezektől az emberektől h osszehazasodjanak. Csak mert bonyolultabb a válás.

2021. máj. 6. 14:57
 29/48 anonim ***** válasza:
83%

??? Tehát az kapná a gyereket, aki a leggazdagabb? Érdekes ötlet...

Amire továbbra se tudom a választ: vagyonmegosztások, apasági perek, garancia arra, hogy mindenki beleegyezésével történik.

2021. máj. 6. 15:12
 30/48 A kérdező kommentje:
A vagyonmegosztásról írtam az előbb. A gyereket nem az kapna akinek a legtöbb pénze van, de azt is meg lehetne oldani, ahogy 2 ember esetében is meg szokták tudni oldani.
2021. máj. 6. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!