Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki az érzéseim?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már középsuli óta ismerjük egymást, a baráti kapcsolatunk úgymond hibátlan. Mióta megismertem , azóta tetszik. Mivel egy szakon végeztünk, így ugyan abban az intézményben dolgozunk, és vannak napok mikor pont egy napon dolgozunk, és együtt sétálunk haza. De nem is ez a lényeg.

Szinte bármiről el tudunk beszélgetni, ami baráti.

Bulikba is szoktunk együtt menni, vagy társasággal.

Nekem viszont mindig gondjaim voltak/vannak a lányokkal.

Nyilván voltak jelentkezők, de mindet elutasítottam pont ő miatta, hátha...

A probléma ott kezdődik, hogy mivel régóta ismerjük egymást, és bár erről sose volt szó, hogy barátok vagyunk vagy sem, így gondolkodtam rajta, hogy túlléphetne a kapcsolat.

Ha elutasít, akkor az a barátságunk végét jelentené, ezért is félek.

22 vagyok.

Hogyan kezdjek neki?

2021. máj. 4. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
2021. máj. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!