Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy dilemmában szenvedek! Nem tudom, hogy mondjam el az érzéseimet vagy sem!?
Randizgatok egy nővel, kb 1 hónapja. Nagyon jól sikerült eddig mindegyik, megvolt a kölcsönös érdeklődés, csók, ölelés (úton kézen-fogva járunk). De én többet szeretnék már ettől konkrétan, hogy egypár legyünk. De tartok attól, hogy az előző pasija miatt (aki kegyetlenül átverte) nemet fog mondani, visszautasít.
Pedig minden meg van köztünk, sokan kérdezték is, hogy egypár vagyunk-e? mert nekik nagyon úgy tűnik.
Mit tegyek? határozottan mondjam meg, hogy mit szeretnék? vagy inkább sodródjak az árral?
nem lerohand ezzel, hanem úgy tálald ezt a dolgot, hogy dönthessen és ne úgy, hogy ezt akarod és ez van.
valahogy úgy kellene, hogy tudja mit akarsz, de ne tolakodásként érje...
eddig jól áll minden, de ha lerohanod lehet tönkre teszed az eddigieket...
22F
Igen, határozottan mondd meg, hogy mit szeretnél!
Aki mások hibája miatt téged büntet, annak kezelésre van szüksége.
Te semmi rosszat nem tettél, csak szeretnél boldog lenni. Mások átverése miatt nem kell bocsánatot kérned!
Akarod őt, 1 hónapja jártok, felnőtt emberek vagytok. Lépjen túl rajta, mert most Veled van, nem vele!
Mi is a bajod? Klasszul alakul a dolog.
Én kirúgnám azt, aki bejelentené, hogy "lépnünk kell" - majd léptek, ha ő is úgy érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!