Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet lenne, ha egy hosszú levélben elbúcsúznék valakitől, kifejtve benne az érzéseimet, emlékeket, vagy ez már túl nyálas lenne?
Lehet nincs értelme, de ha Te így látsz rá lehetőséget, hogy lezárd, mindenféleképp nagyon ajánlom!!:)
Nekem 3 évig nem volt lehetőségem egyszer lezárni egy kapcsolatot, oké, az egy elég intenzív kapcsolat volt, és piszok rossz érzés volt. Arra figyelj esetleg, hogy ne írj annyira nyálasa, ha gyerekes megmutatja másoknak, esetleg írd egy semleges email címedről (nem vnév.knév@..), vagy ha nem ilyen gyerekesnek ismered akkor hajrá!:)
Személyesen persze jobb, ott reagál is, de ha ezt érzed helyesnek, és jobban éreznéd magad utána, akkor ennyire legyél önző és nyugodtan!:)
Bár nem tudunk semmit a kapcsolatotokról, így nem sziklaszilárd tipp, én elképzelek valamit ami köztetek volt (talán kicsit intenzívebben), a Te jelenlegi érzéseid, és az alapján úgy gondolom nem ártana leírnod. Mindenféleképp írd le magadnak, az elküldésen tanakodj még egy kicsit!:) Kiírni magunkból az érzéseket mindig jó dolog.
Őszintén és röviden megmondom, hogy Nincs értelme!
Hiába az érzelmeid meg h szerinted h lenne jó, ő lehet h elolvasná de magasról lesz**arná.
Szerintem nem.
Megkönnyebülnél és amúgy sem tudhatod,hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!