Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet lenne, ha egy hosszú levélben elbúcsúznék valakitől, kifejtve benne az érzéseimet, emlékeket, vagy ez már túl nyálas lenne?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem fogunk már többet találkozni ( én most ballagtam el, ő csak jövőre, és utána is más céljaink vannak). Két éve ismerem őt, és igazából sosem jöttünk össze, pedig voltak csókok, ölelés, nem voltunk szimpla barátok soha. Utoljára kicsit összevesztünk, nem válaszolt az üzeneteimre már egy ideje, és tudom, hogy erre sem fog, sőt az is lehet, hogy még összefutunk, de mivel nem tudom megbeszélni vele személyesen a dolgot, és mással sem, ezért gondoltam úgy, hogy kiírok magamból mindent ( sajnálom, hogy nem jöttünk össze, hiányozni fog, ilyenek). Szerintem utál engem egyébként, de nekem ez így annyira befejezetlen, meg szánalmas is, de nem akarom, hogy csak így vége legyen hirtelen.2015. máj. 2. 21:35
11/14 anonim válasza:
Ez után pedig azon fogsz agyalni, hogy miért nem válaszolt. Továbbá ezzel hlyét is csinálhatsz magadból. Nem elsősorban az ő szemében, mert az már nem biztos, hogy lényeges.... hanem magaddal szemben.
Viszont írhatsz valamit, hogy lezárd. Legalább saját magadnak, vagy beszéld meg valami barátnőddel. Deee.... ha a csávónak küldenéd el a levelet, hát... majdnem biztos vagyok benne, hogy nem tudnál most olyan levelet írni, ami megfelelő lenne és nem járatnád le magad vele.
Esetleg nem árthat, ha valami értelmesebb-tapasztaltabb barátnőddel is átnézeted, aki ismeri a storyt.
12/14 anonim válasza:
csak tudtok arra időt szorítani hogy megbeszéljétek ,ha meg neked ennyit ér hogy többet látni se fogod az se zavar akkor meg hagyjad
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem lenne rá időm, de mondom, hogy nem akar velem beszélni, csak ha ő keres magától. Számtalanszor mondtam már neki, mikor összefutottunk, hogy találkozhatnánk, meg hogy szeretnék beszélni vele. Szóval nekem igenis sokat számít, de ha én megyek oda hozzá, akkor inkább kitalál valamit, hogy ne kelljen beszélnünk. Csak akkor normális, ha ő keres engem. Ettől többet nem tudok tenni, vagy leírok neki mindent, vagy annyiban hagyom. Csak rajta múlik, de én sem tudok örökké várni rá. :/
2015. máj. 3. 14:27
14/14 anonim válasza:
menj oda hozzá és ha nem lesz normális ami nem tudom mit jelent akkor hagyjad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!