Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál-éreznél-, ha most jönne egy SMS amiben valaki leírná hogy szeret?
4-es vagyok:
Nem hiszitek el, de tegnap felkeresett, igaz sms helyett messengeren. Valoszinuleg o mar igy sem szeret ugy, ahogy en ot, de teljesen lesokkolodtam, hogy pont most.
Na és mit írt? 🙂
Te N/F?
En vagyok a no.
Azzal irt ram, hogy miert tiltottam vissza legutobb. Utána csevegtunk egy kicsit kimert hangnemben, nem igazan mert senki sem kerdezni a masikrol. Az erzeseim ellenere probaltam roviden válaszolni es lezarni a beszélgetést. Valamennyire erdeklem, mert feltunt neki, hogy feltiltottam es foglalkoztatta annyira, hogy ram irjon emiatt, de valoszinubbnek tartom, hogy csak maganyos es unatkozott.Most azt is el tudom kepzelni, hogy többet nem fog irni soha. Nincs egyebkent kozos baratunk, nem is egy helyen lakunk, o nem hasznal Facebookot, tehat ebben az esetben tenyleg nem fogok tudni rola semmit.
Kicsit megviselt tegnap, mert furcsa, hogy honapok utan pont akkor irt, amikor egesz nap ezen a kerdesen agyaltam. De probalom magamban tudatositani, hogy mar nem szeret es en mar semmit nem jelentek neki. Viszont nem tehetek rola, de meg mindig arrol fantazialok, hogy hirtelen vallomast tesz arrol, hogy o is szeret es neki is minden szurke nelkulem, viszont ilyen sosem lesz mar. Szoval igazabol csak arra volt jo ez az egesz, hogy felkavarjon.
Ezek szerint csak a nők vágynak erre... (hogy a másik bevallja az érzéseit)
A férfiak hamarabb lesznek túl egy szerelmen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!