Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál-éreznél-, ha most jönne egy SMS amiben valaki leírná hogy szeret?
Figyelt kérdés
Egy ismeretlen számról jönne az üzenet.2021. máj. 3. 09:49
2/28 anonim válasza:
Fölhívnám és megkérdezném ki az...
3/28 anonim válasza:
Van valaki akitől jól esne. Szerintem rá gondolnék. :)
4/28 anonim válasza:
Valoszinuleg azt hinnem, hogy az a szemely irta, akit en is szeretek meg es zokogasban tornek ki. Utana ha meggyozodtem volna arrol, hogy tenyleg o az, akkor boritanek mindent, csak hogy vele lehessek, meg akkor is, ha valoszinuleg ezuttal sem lenne jo vege, mert az emberek nem tudnak gyokeresen megvaltozni. Szivas.
6/28 anonim válasza:
Valószínűleg tennék rá magasról, nem váladzolnék. Kapcsolatban élek, szeretem a páromat. Bárki írta, nem érdekel. Ha jobb kedvemben vagyok, akkor megírom neki, hogy téves szám, mert én nem ismerem.
7/28 anonim válasza:
Kapcsolatba lépnék vele a poén kedvéért, de valószínűleg kiderülne, hogy egy férfi tévesztette el, ha meg nő is az illető, nem lennék az esete. De ha még az esete is lennék, valószínűleg mást szeret, akinek eredetileg szánta az SMS-t, csak eltévesztette a számot.
8/28 anonim válasza:
Hálásan megköszönném Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrnak, hogy gondolt rám! 🧡🧡🧡
9/28 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt, egy számomra ismeretlen számról ez az SMS jött :
Alig várom,hogy végre mehessek hozzád,és dughassalak. Dugás közben nyalom a talpad, mint a múltkor.Remélem a balfasz férjed megint haverokkal lesz :)
Erre most gerjedtem volna be ? Ráadásul férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!