Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál,éreznél ha életed nagy szerelme dalt írna egy másik nőnek ?
Nyilván azt érezném, hogy neki nem én vagyok élete szerelme... :)
Ha így van, lépj tovább!!
Mit kéne éreznem? Ha tisztába lennék vele hogy kapcsolatban van akkor nem éreznék semmit ha alakuloban lévő randi partnernek irja a dalt akkor se, mert minek? Ergo ez a kérdés ugy ahogy van hülyeség. Az ember nem önmaga ellensége. Gondolom itt azt várod a nagy többségtől hogy szomorúságot, dühöt vagy haragot vagy féltékenységet fog írni vagy bőgést. De az mire jó?
Nyílván aki mással jött össze nem velem az nem életem szerelme. Szabad akarata van eldönteni kit szeret. Én meg nem fogok hazugságban vagy önmagam áltatásában élni. Továbblépnék.
Élete szerelme az embernek csak az lehet akivel megéli a szerelmet. Aki iránt csak egymaga érez valamit de a másik nem tud róla az nem az élete szerelme. Ezen idővel az ember túl lép , továbblép ezt nevezik reménytelen szerelemnek. Csak egy titkolt érzés amit ezen személy iránt érez semmi több mert viszonzatlan. De azt meg gyakran az emberek nagy többsége akaratlanul is idealizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!