Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életetekben, aki rövid ideig volt csak benne és mégis örökre nyomot hagyott?
Miért? Lett köztetek valami?
Mivel érte el hogy ne felejtsd el? Hozzátett valamit az életedhez?
Fáj a hiánya?
Kérdező,
"Szóval igen, fáj, hogy adhattunk volna még egymásnak valamit, amire a másik vágyhatott volna"
...meg kaphattunk volna a másiktól valamit amire vágytunk volna... Pontosan...
Igen, tudom :) Csak arra írtam, kicsit megcsúszva, hogy ne húzd fel magad feleslegesen
Szerintem értelmes ember érti, főleg akinek volt már olyan ember az életében, aki olyan "természetesen jött" és kellett, hogy benne legyen
Első komoly kapcsolatom volt, nagyon szerelmes voltam, valószínűleg csak azért jut még mindig eszembe, pedig már jópár éve dobott...
26/F
Általában már egész jól bírom, hogy itt mindenki jobban tudja magánál az érintettnél, mit gondol és érez, csak ritkán szoktam fennakadni az ilyesmin. :)
Viszont az kétségtelen, hogy sokminden van, amit csak akkor ért meg az ember, ha már saját maga is átélte, megtapasztalta.
21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!