Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életetekben, aki rövid ideig volt csak benne és mégis örökre nyomot hagyott?
Miért? Lett köztetek valami?
Mivel érte el hogy ne felejtsd el? Hozzátett valamit az életedhez?
Fáj a hiánya?
Kérdés, mi számít rövid időnek.
Első nagy szerelem például feledhetetlen, bármeddig tart is, és egész életedben veled marad, és fáj is.
1 Nekem is megmarad, de nem fáj. Ő nem úgy hagyott nyomot bennem.
2 Örülnék ha ki is fejtené aki ír
Elsősorban arra lennék kívánics, hogy mondjuk aki csak pár hónapig volt az életünkben, mivel érte el, hogy ne felejtsük el..
Pl. adott olyan szeretetet, figyelmet mint senki. ilyenre gondolok
3 hónapig volt életem része.(szeretői kapcsolatban voltunk)
Örökre nyomott hagyott bennem mert sosem éreztem korábban senkivel sem azt hogy igazán ÉLEK 😯
Megszakítottam vele a kapcsolatot mert sajnos én megszerettem ő viszont csak használt engem így saját magam nem kínzom :/
Piszkosul hiányzik és nem megy ki a fejemből de majd az idő segít..
Egy lány kb 5 éve, akivel olyan 2 hónapig ismertük egymást. Külsőre abszolút az ideálom volt (magasság, arc, hajszín, stb), belsőre pedig nagyon szerethető volt. Ismerkedtünk és egyébként már a második randin lefeküdtünk. Aztán még volt 6-8 találkozásunk, amiken nagyon jól éreztük magunkat minden értelemben. Viszont akkoriban sajnos még nem értettem a nőkhöz, ezért elkövettem pár hibát ismerkedéskor, amik miatt kiábrándult belőlem. A mai napig heti szinten eszembe jut a lány, pedig azóta már voltak barátnőim, kapcsolataim. Ő az egyetlen lány, akiről képek vannak lementve a számítógépemre.
27/F
Hogy örökre, vagy meddig marad meg bennem, nem tudom, de egyenlőre nem akar felejtődni úgy tűnik.
Hogy mi miatt maradt meg ennyire bennem, nem is tudom megmondani. De tényleg. Pedig sokat gondolkoztam rajta.
Néhány hónap volt mindössze, meg néha-néha visszatérő, kis időre. Nem a hiánya fáj, hanem amit adhatott volna, annak a hiánya. Talán. Meg azok a rosszak amiket helyette adott, azok is itt maradtak bennem.
Szóval valami érdekesen kellemetlen kellemes emlék. Ami megmagyarázhatatlanul erősebben maradt meg mint várható lenne.
7/ 5 éve ott a fotója? :( Miért nem írsz neki?
8/ hanem amit adhatott volna, annak a hiánya.
Igen, ez az az érzés, mikor tudod, hogy még lett volna dolgotok egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!