Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan az életetekben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan az életetekben, aki rövid ideig volt csak benne és mégis örökre nyomot hagyott?

Figyelt kérdés

Miért? Lett köztetek valami?

Mivel érte el hogy ne felejtsd el? Hozzátett valamit az életedhez?

Fáj a hiánya?

2021. máj. 1. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
8-as, talán ezért nem lett semmi az egészből. Nem őt szeretted, hanem kapni akartál tőle. Tipikus gyere és szeress mentalitás. Szó nincs arról, hogy gyere, mert szeretlek. Én az ilyenre már nem is reagálok, mert tudom, hogy csak róla szól az egész, valójában én abban a történetben semmit nem számítok. Ilyenkor csak az a 2 numera hiányzik, ami után már nem is lett volna érdekes, szóval nem kár érte.
2021. máj. 2. 02:09
 12/26 anonim ***** válasza:

Az első szerelem nekem is. Béna voltam, tapasztalatlan, elvitte egy ügyesebb, idősebb lány. A hiánya már nem fáj, megtanultam szép emlékként gondolni rá.

Van viszont egy másik, akivel alig néhány hétig voltunk együtt, családi okok miatt haza kellett költöznöm vidékre, emiatt szakítottam vele. Ő sokszor eszembe jut, hogy mi lett volna, ha... Pedig már ennek is több, mint tíz éve.

2021. máj. 2. 07:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

11-es. Teljesen jó ötlet, hogy nem reagálsz. Azaz jó ötlet lenne, ha nem reagálnál mindenre aminél nem is tudod miről van szó.

8. vagyok.

2021. máj. 2. 08:50
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
En vagyok valakinek az az ember
2021. máj. 2. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Egy mentorom sokmindent adott nekem a személyiségével is. Ő hiányzik.
2021. máj. 2. 10:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen volt. Most már tudom milyen érzés az ha valakivel igazán együtt akarok lenni minden lelkiséggel, vággyal együtt. Ezt az érzést azóta se találtam meg senkiben.
2021. máj. 2. 11:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. máj. 2. 11:29
 18/26 anonim ***** válasza:
"Nem a hiánya fáj, hanem amit adhatott volna, annak a hiánya." - ez azért elég sokatmondó. Nem ő hiányzik, te mondtad, szóval nem tudom, min vagy fennakadva. Nekem ilyet mond egy pasi és többet az életben nem, lát.
2021. máj. 2. 12:11
 19/26 A kérdező kommentje:

18 Elég szomorú és kötekedő a hozzáállásod...

Hanem amit adhatott volna (segítek értelmezni)

LELKILEG nem anyagilag.

Én is hiányolok így valakit. Ez nem zárja ki, hogy én nem adtam volna ugyanennyit, de a tudat, hogy tudom, hogy lett volna több egy kapcsolatban és nem kaptam meg (szerelmet, ölelést, vágyat) attól aki számított, az hiányérzettel tölt el.

Szóval igen, fáj, hogy adhattunk volna még egymásnak valamit, amire a másik vágyhatott volna

2021. máj. 2. 12:34
 20/26 anonim ***** válasza:

18. Azon vagyok fennakadva, hogy olyanba szólsz, olyat véleményezel, amiről fogalmad sincs.

Tudod mi mindent adhat még egymásnak egy nő és egy férfi a szerelmen kívül?

(költői kérdés volt, köszönöm, nem kérek az elképzeléseidből)

2021. máj. 2. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!