Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez ember rövid időn belül nem csókolja meg a kiszemeltjét akkor már tuti nem lesz belőle kapcsolat?
Van egy lány akit pár hónapja ismertem meg, nagyon ritkán találkozunk. Eléggé megszerettem és ő is úgy érzem. De még nem csókolóztunk.
Általában mi a jobb ha a két fél egyből egymásnak esik, vagy ha előtte ismerik egymást, és egy idő után magától alakulnak a dolgok?
Lehet hogy hülyén gondolkozom, de én nekem az fura amikor valakik már 1-2 találkozás után már csókolóznak, mert még nem is ismerik egymást, még szinte idegenek egymásnak, és idegennel csókolózni...?
Nekem kell idő hogy megismerjem, kiismerjem a lány, hogy megbízzak benne, és az az igazi, szerintem.
uu, ez abszolut pasi fuggo
elso baratommal harom evig eltem egyutt, de kb. egy honapig udvarolt mire az elso csok elcsattant
masodik pasimmal (szinten evek) nagyon lassan indult be a dolog, ott is hetek teltek el mire a csokig eljutottunk
mostanival pedig a masodik talalkozas alkalmaval mar egymasnak estunk (nem sex, csak csok, simi, tipi tapi stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!