Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már meg, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már meg, hogy valaki gondol rád?

Figyelt kérdés

Utólag kiderült, hogy igazad volt?

Létezik két fél között ilyesfajta "kommunikáció"?

2021. ápr. 30. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Találkozom is a férfivel mindig.:)
2021. ápr. 30. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Van egy exem, akivel mindig nagyon "együtt voltunk" a kapcsolatunk alatt is. Már évek óta nem voltunk együtt, kb.másfel éve nem is beszéltünk. Akkor még "buta telefonom" volt, mint mindenki másnak is. Az volt a szokásom, hogy mivel általában estére lemerült, éjjel töltöttem. Egyik nap hazamentem és felraktam töltőre. Akkori lakótársnőm kérdezte, hogyhogy most töltöm? Ilyenkor már nem szoktam bekapcsolni. Mondom, de ma hív az exem. Enyhén szólva is h.lyenek nézett.(Tudta, hogy másfél éve nem is tudok róla.) Aztán 10perc múlva csörgött a telefonom...😂
2021. ápr. 30. 23:23
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Szoktam ilyet érezni és vált is már be. Egy ideje nem beszéltem az illetővel és pont akkor üzent, amikor feljott bennem ez az érzés. A mai napig szoktam érezni ezt vele kapcsolatban, olyankor próbálok telepatikusan üzenni neki, mert máshogy sajnos nem szabad. :(
2021. ápr. 30. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
Itt valakivel intenzíve levelezek. Volt, hogy gondoltam nagyon rá, hogy írni fog. Meg is történt akkoriban:).
2021. máj. 1. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
54,75 százalékos, savanyú a szőlő?😂
2021. máj. 1. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:
12%

Volt. Volt hogy felhívtuk egymást mentálisan. Vagy 5000szor sikerült felhívnunk magunkra a másik figyelmét. Pár héten, egy két hónapon keresztül minden nap többször.

Azóta se találkoztunk még élőbe, és már ezt az érzékelős képességet is elvesztettük.

Majd halálunk után jót mosolygunk rajta. :'( :')

2021. máj. 1. 16:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Érdekes sztorik, köszönöm szépen 😊
2021. máj. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!