Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már meg, hogy valaki gondol rád?
Utólag kiderült, hogy igazad volt?
Létezik két fél között ilyesfajta "kommunikáció"?
Igen, ez rendszeresen.
Valaki emleget, és akkor csörgetem meg éppen, vagy valakire gondolok és pont felhív vagy üzen.
Forditva. Általában masok érzik meg ha rájuk gondolok. De még azt is tudják mit. Ez durva.
Tegnap pl kitaláltam hogy lecsekkolom a barátom telojában hogyan mentett el engem.
Annyit irtam caak neki hogy kitaláltam vmit amibol sejteni fogom mit jelenthetek neki es lecsekkolom majd ha találkozunk.(semmi mast nem irtam)
Erre átküldte képernyőfotóval hogyan mentett el..teljesen lefagytam.
Vagy: az exemnél(DJ) egyszer ugy ébredtem hogy egy szám megy a fejemben az almombol.
Az ex elso kérdése volt hozzám mikor kinyitottam a szemem, hogy melyik szám megy a fejedben? Megmondtam. Erre azonnal inditotta is..
Vagy napkozben vicces volt a barátom de kibirtam hogy nem nevetem ki.
Este későn neztunk egy filmet, mindketten bambulva bámuljuk, de nekem bevillant a sztori es elkezdtem röhögni magamban. Barátom egyből le is reagálta, hogy ő kér elnézést...kapásbol levágta hogy min röhögök es nem is a filmen..
Ez 3 kulonböző srac.
De irhatnám a bnőimet csaladtagokat is. De igy is hosszu.
Szuper sztorik köszönöm :)
Ezek szerint van olyan, hogy egymásra hangolódnak emberek :)
Igen, amikor pont róla gondoltam, akkor azt gondoltam, hogy fussunk össze pl. boltban.
De úgy hogy félévig nem is láttunk egymást, aztán mégis boltban találkoztunk újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!