Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már meg, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már meg, hogy valaki gondol rád?

Figyelt kérdés

Utólag kiderült, hogy igazad volt?

Létezik két fél között ilyesfajta "kommunikáció"?

2021. ápr. 30. 18:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Én megéreztem. Utólag kiderült, hogy a másik is éppen akkor gondolt rám.fura érzés volt
2021. ápr. 30. 18:38
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

Igen, ez rendszeresen.

Valaki emleget, és akkor csörgetem meg éppen, vagy valakire gondolok és pont felhív vagy üzen.

2021. ápr. 30. 18:40
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Forditva. Általában masok érzik meg ha rájuk gondolok. De még azt is tudják mit. Ez durva.

Tegnap pl kitaláltam hogy lecsekkolom a barátom telojában hogyan mentett el engem.

Annyit irtam caak neki hogy kitaláltam vmit amibol sejteni fogom mit jelenthetek neki es lecsekkolom majd ha találkozunk.(semmi mast nem irtam)

Erre átküldte képernyőfotóval hogyan mentett el..teljesen lefagytam.

Vagy: az exemnél(DJ) egyszer ugy ébredtem hogy egy szám megy a fejemben az almombol.

Az ex elso kérdése volt hozzám mikor kinyitottam a szemem, hogy melyik szám megy a fejedben? Megmondtam. Erre azonnal inditotta is..

Vagy napkozben vicces volt a barátom de kibirtam hogy nem nevetem ki.

Este későn neztunk egy filmet, mindketten bambulva bámuljuk, de nekem bevillant a sztori es elkezdtem röhögni magamban. Barátom egyből le is reagálta, hogy ő kér elnézést...kapásbol levágta hogy min röhögök es nem is a filmen..

Ez 3 kulonböző srac.

De irhatnám a bnőimet csaladtagokat is. De igy is hosszu.

2021. ápr. 30. 18:46
 4/17 A kérdező kommentje:

Szuper sztorik köszönöm :)

Ezek szerint van olyan, hogy egymásra hangolódnak emberek :)

2021. ápr. 30. 18:56
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Igen
2021. ápr. 30. 20:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul kérdeztem, de egy igen mellett örömmel veszem a történetet is ;) Nem statisztikát készítek :)
2021. ápr. 30. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

Igen, amikor pont róla gondoltam, akkor azt gondoltam, hogy fussunk össze pl. boltban.

De úgy hogy félévig nem is láttunk egymást, aztán mégis boltban találkoztunk újra :D

2021. ápr. 30. 20:50
 8/17 A kérdező kommentje:
7 Erre fogok ma gondolni én is akkor :D
2021. ápr. 30. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Igen. Viszonylag ritkán beszéltem valakivel, akivel korábban egy darabig nagyon közel álltunk egymáshoz. Többször is előfordult, hogy azt éreztem, hogy az általánosnál sokkal jobban hiányzik, de nem tettem semmit, mégis pont aznap, vagy a következő nap bukkant fel, írt rám. Nem tudom megmagyarázni hogy lehet ez, mert még ha logikus is, szinte hihetetlen, hogy pont ugyanannyi időnként kezdtünk elviselhetetlenül hiányozni egymásnak (1-2 hónapos kihagyás után pont 1-2 napon belül).
2021. ápr. 30. 22:07
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Pont azt tudnám írni amit a #9. Akár be is másolhatnám. :D
2021. ápr. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!