Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el élni? Ne legyek tovább a szeretője?
3 éve annak, hogy egy nős férfi szeretője vagyok. Nem hitegetem magammal azzal, hogy majd elválik, vagy ilyesmi. De azt, hogy szeret, azt érzem.
Viszont néha úgy érzem, ez nem elég. Másrészt, szerelmes vagyok belé. Elhagyni eddig nem sikerült.
Most azért más, mert próbálkozik nálam egy férfi. Ha elkezdek vele járni, akkor az a viszony végét fogja jelenteni. De az igazságos, hogy úgy kezdek valakivel, hogy másba vagyok szerelmes? Ennek egyáltalán van értelme? Lehet, hogy megszeretem?
25/N
Nos véleményem szerint az, te bevállaltad ezt a szerepet, ami sehova nem tart, az a te privát dolgot. Időt nem veszel el vele mástól csak magadtól, meg maximum egyben tartasz egy házasságot.
De amikor az a kérdés, hogy a ti kis szappanoperátokba belerángatnál egy negyedik ártatlan felet, az már teljesen más tészta.
Ha van egy minimális emberség benned akkor nem szórakozol mással, főleg hogy nem is ártott neked. Ha kilépsz a kapcsolatból magadért tedd. De ha tudod, hogy mást szeretsz akkor ne hülyítsd azt a fiút.
"Honnan tudod te hogy ki milyen szerepet tölt be egy szeretői kapcsolatban?"
Ugyan már! A kérdező 22 volt, mikor megismerte, a pasi minimum egy tizessel több. Mit keres egy fiatal lány évekig egy nős pasi mellett? Csak az idejét vesztegetni. Fiatal fiúkkal kéne buliznia, élnie,nem titokban dugni egy nős pasival
Egyáltalán nem igaz, hogy nem találnék fiút. Diplomás vagyok, sportos. Ráadásul imádok öltözködni, sminkelni tehát a megjelenésemre is adok. A környezetemben nem is értik, hogy miért nincs senkim.
Elgondolkozok azon, amit írtatok. Talán tényleg nem éri meg.
Persze, hogy találnál. Keserű megcsalt feleségek szeretnék azt hinni, hogy csak azért vagy foglalttal mert nem jut más.
Voltam én is szerető, kb. ezer udvarlóm volt mellette. De kit érdekel, ha nekem ő kell.
Ettől függetlenül te már érzelmileg benne vagy, ő meg nem, szóval a magad érdekében szállj ki és hagyd mind a két férfit. Ne bánts mást, úgy ahogy te sérültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!