Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el élni? Ne legyek tovább a szeretője?
3 éve annak, hogy egy nős férfi szeretője vagyok. Nem hitegetem magammal azzal, hogy majd elválik, vagy ilyesmi. De azt, hogy szeret, azt érzem.
Viszont néha úgy érzem, ez nem elég. Másrészt, szerelmes vagyok belé. Elhagyni eddig nem sikerült.
Most azért más, mert próbálkozik nálam egy férfi. Ha elkezdek vele járni, akkor az a viszony végét fogja jelenteni. De az igazságos, hogy úgy kezdek valakivel, hogy másba vagyok szerelmes? Ennek egyáltalán van értelme? Lehet, hogy megszeretem?
25/N
Most mi? Komolyan kérdezed, hogy szerinted igazságos-e átvágni valakit? Miután pont te szeretnéd, hogy több legyél a viszonyban?
Igen tök igazságos, szegényt jól bántsd meg
Nehogy egyedül legyél ám, egyik kapcsolatból a másikba.
Jaj hát az ürítőlyuk néni is itt van :D Már hiányoztál , kedves 4-es :)
Kérdező nem vagy használt zsebkendő, ez a nő egy proli pcsa.
De tényleg tedd választás elé, mert neked ez nem elég.
Másik kapcsolatba meg ne lépj, miért égetnél meg mást úgy, ahogy téged égettek?
5
Neeem, az véletlenül sem használt zsebkendő szintjén van, aki huszonévesként 3 éve egy nős pasival hetyeg meg nagyon szerelmes, amikor tudottan semmi nem lesz belőle. Még csinálja 10 évig. Mit beszéljen meg a pasival, amikor az elmondta, hogy semmi nem lesz belőle? Használja a naiv kislányt amíg kényelmes, aztán ha megunja vagy megsejt valamit az asszony eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Nem tom neked ki az "ürítőlyuk néni" az oldalon, de proli itt max te vagy tess.
Tudod te pontosan, egyértelműen fel lehet ismerni a stílusodról.
:)
Honnan tudod te hogy ki milyen szerepet tölt be egy szeretői kapcsolatban?
Ott állsz az ablakuk előtt mikor szexelnek?
Persze hogy fáj, mert téged elhagytak és így vered le hogy kötekedsz, meg fröcsögsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!