Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy 19 éves lánynál 40-50 éves férfiak próbálkoznak be?19/L

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 09:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30-as vagyok.

Szóval visszatérve, nem minden fiatal srác/csaj akar lenni sokkal idősebb nővel/férfival, de ez akkor is jelenség, hogy van rá vevő. Akiket nem a pénz motivál, azokban szerintem legtöbb esetben anyakomplexus/apakomplexus dolgozik.

Az idősebb korosztályt tekintve meg a férfiak oldaláról egyrészt a fiatal vonzó test látványa vonzó, másrészt egy fiatal lányért jobban is kell küzdeni. És ezt hívják ösztönnek. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok nő 40 éves kora után is már, de 50 éves kora után főleg nagyon elhagyja magát. A férje előtt már nem is kell szexi ruha, formában sem kell tartania magát, aztán elhízik. Vannak akik már fiatalabb korban is ilyenek. Pl a suli legszebb lányai közül, akikért mindenki rajongott a suliban, most azok közül van amelyik nő létére kétszer olyan széles, mint én.

Az idősebb nők oldaláról meg szintén ugyanez van. Mert igen a férfiak oldaláról is megvan az, hogy nagyon sokan elhagyják magukat. Isszák a sört, meccset néznek, pocakot növesztenek. Aztán ezek a nők választanak maguknak jobb esetben "csak" egy 10 évvel fiatalabb férfit, rosszabb esetben akár 15-20 évvel fiatalabbat is.

2021. ápr. 29. 16:28
 32/39 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy az a bajunk, hogy ronda?

[link]

Tessék ez egy szép ÖREG férfi! Az életben nem feküdnék le vele, hiába tűnik fiatalabbnak a koránál és hiába ezstétikus, akkor is látszik, hogy ÖREG(hozzám), ha ilyen apám lenne, tök szívesen mutogatnám, de ez a max.

Sok idősebb férfi behálózza az életet most kezdő tiniket(grooming) keress rá, az történt szerencsétlen gyereklánnyal is, akit elkapott egy 43 éves 15 éves létére.. Az ilyet ki kellene.. Na mindegy.

2021. ápr. 29. 16:33
 33/39 anonim ***** válasza:

32. Mit nem adtam volna 15 évesen, ha egy 43 éves nő szexelni akart volna velem.

Ezt komolyan mondtam, mert 14-15 évesen pont szerelmes voltam másfél évig a 40 éves angoltanárnőmbe.

2021. ápr. 29. 16:35
 34/39 anonim ***** válasza:

"Sok idősebb férfi behálózza az életet most kezdő tiniket(grooming) keress rá, az történt szerencsétlen gyereklánnyal is, akit elkapott egy 43 éves 15 éves létére.. Az ilyet ki kellene.. Na mindegy."

Azon túl, hogy ebben maximálisan igazad van, akkor is egy intő példa, hogy a fiatal lányok közül mégis vannak akik tudnak vonzódni egy "papihoz". Csak hogy a 22-es hozzászóló szavával éljek.

2021. ápr. 29. 16:58
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt azért nagyon sok mindent szeretnének összemosni. Fiatal korban egyáltalán nem mindegy, hogy egy 45 éves egy 15 évest, 20 évest vagy 25 évest néz ki magának. Utóbbival akár a munkahelyen is megismerkedhettek egymással.
2021. ápr. 29. 17:11
 36/39 anonim ***** válasza:

És? mi van akkor, ha a lánya korabeli csaj dolgozik? 20-25 között nincs különbség, mellesleg 20 éves gyakornokkal is meg tud ismerkedni munkahelyen.

Mind a lánya lehetne. Már a 35 éves nő is 10 évvel öregebb nála! 10 év alatt egy kisbabából felsős lesz! Rengeteg az az idő.

2021. ápr. 29. 19:29
 37/39 anonim ***** válasza:

Az a különbség, hogy egy 25 (vagy akár 20) éves egy felnőtt ember, nem egy gyerek. Ezért ha végül dugnak, ott már két felnőtt döntött úgy, hogy dugni akarnak egymással.

Ki ne találd már, hogy egy 35 éves nő és egy 45 éves férfi közt túl nagynak tartod a korkülönbséget. Ez már tényleg az a szint, amivel kinevetteted magad.

2021. ápr. 29. 19:33
 38/39 anonim ***** válasza:

Azért itt már eléggé eltértek a válaszok a kérdés tárgyától. Kicsit mintha sokan úgy lennének vele, hogy na az ő véleményük itt az ász, és biztos, hogy MINDENKI akinek más az ízlése, az valami lelki sérült vagy a pénzre hajt, stb. Mindenki a saját tapasztalatai alapján olyan általános igazságokat von le, mintha csak az az egy élethelyzet létezne. Számomra kicsit vicces, hogy az összes vélemény le lett húzva, aki nem azt állította, hogy fújj undorító papi (egy 40-es pasi..?!), hát hogy merészel egyáltalán nyitott szemmel járni, még véletlen ránéz egy fiatal csajszira..

Normális, nem normális, hát attól függ tényleg, hogy mit számítunk bepróbálkozásnak. Az meg, hogy ki hogy próbálkozik be, nem a korától függ. 18 meg 48 évesen se túl stílusos nyálat csorgatva beszólogatni, vagy hízelegni olyannak, aki nem vevő rá, vagy sértődött gyerek módjára viselni egy visszautasítást. Ugyanakkor nehogy már azon kelljen agyalnia a férfinak, hogy megdícsérhet-e egy fiatal nőt, rámosolyoghat-e (aztán ha vevő a közeledésre akkor megy tovább), vagy esetleg pár kedves szóval akkora traumát okoz neki, hogy azt nem tudja kiheverni, hát mit gondol ő itt 45 évesen a halál szélén, apja is lehetne (bár ezt sose értettem, lehetne, de nem az, ennyi erővel a korombeli srác meg a bátyám is lehetne), amúgy is lóg mindene.. Én fiatal nő vagyok, de nekem meredekek ezek a kijelentések, most akkor én egy jó kis fiatal Brad Pitt-tel nem beszélgethetek, mert "nem az én szinten", hát mégis mit képzelek én földi halandó, hogy mosolygok rá, nem vagyok én egy Angelina Jolie.. Nem vagyok tolakodó, észreveszem ha nem vevő rám, ha nagyon zavarja, hogy kedvesen bókolok akkor majd kinyitja a száját, én pedig elfogadom és odébb állok. Vagy az is lehet, hogy tetszek neki, ki tudja. Nyilván, ha kellemetlen egy férfi bepróbálkozása, akkor azt jelezni kell és a férfi ezt fogadja el anyázás nélkül. Nyilván ne manipulálja a lányt. Nyilván én se örülök minden alpári megjegyzésnek vagy jojózószemű bámulásnak, amit kapok ettől a korosztálytól. Mert tudnak ilyeneket, igen, de ne mossunk már mindent össze. Most én is meséljem el a sztorit, hogy milyen undorítóan próbálkozott be egy velem egyidős srác, vagy hogy az én ízlésemnek nagyon idegenek a fiatalabb srácok, mégse rökönyödök meg, ha megszólít egy 17 éves? Ugyan milyen következtetéseket lehet levonni abból, hogy mi az én személyes véleményem és tapasztalatom, hogyan élem én meg ezeket? Mintha a válaszadók közül sokan nem tudnák kezelni egy férfi közeledését..

És amúgy azért próbálkoznak be a férfiak, mert van rá kereslet, ilyen egyszerű. A kérdésben 19 éves volt említve, azért azt ne keverjük már össze egy 15 éves tinivel. Persze a 19 éves se teljesen felnőtt még, de ég és föld egy 14-5 évessel, nagyon nem mindegy, hogy egy 50-es férfi próbálkozik egy éppen középiskolát kezdőnél, vagy egy fiatal 40-es egy egyetemistánál. Én 19 évesen is el tudtam dönteni, hogy szeretnék-e dugni, vagy nem, 22 évesen is el tudom. Mert nem kell itt rögtön ásókapanagyharangra gondolni, s abban ugyan mi olyan hihetetlen, hogy két felnőtt ember megkívánja egymást? Akinek ez elképzelhetetlen, az nyilván nem lesz vevő semmilyen közeledésre én nem fog dugni egy tőle idősebb pasival, sőt tovább megyek, remélhetőleg senki nem fog olyannal dugni, akit nem tart vonzónak. De azért mert nem egyezik az ízlésünk, még nem kéne komplexusokkal meg pedofíliával dobálózni. Biztos vagyok benne, hogy ellenpélda is van, de hagyjuk már ezt pszicho marhaságot is, én borzasztóan jó viszonyban vagyok és voltam is mindig apukámmal, egészséges családban nőttem fel, jobbat nem is kívánhatnék, meg tudok állni a saját lábamon is, ha mégis bármilyen érzelmi vagy anyagi támogatásra lenne szükségem, akkor ott vannak a szüleim. Sőt, én magam is normális fiatal nő vagyok, tényleg szerintem akármennyire is keresnék az önjelölt pszichológusok, nincsen se a múltamnak, se nekem semmilyen furcsa dolga, ami magyarázatot adna erre a furcsa jelenségre: kívántam már férfit ebből a korosztályból. Nem is egyet, nem is akárhogyan. Rossz lehet, ha az ember csak olyan körökben fordul meg, ahol ez a korosztály már "papi", én gyakran futok össze olyanokkal, akiknek kifejezetten jól is áll az élettapasztalat (És én tökre elfogadom, amit egy válaszoló írt, hogy oké, hogy jól tartja magát, akkor is öreg hozzá, rendben van, de azért még ne temessük). Nem ez az átlag, de akad jócskán olyan, akit nem rúgdosnék ki az ágyból. Szóval ha így nézzük van kereslet (bár én nem vagyok független, szóval csak elvonatkoztatva írtam, de vagyunk még rajtam kívül). Azok a 40-50-es férfiak, akik 20-as nőkkel bújnak ágyba pedig valószínűleg nem az a szint, aki fütyülnek vagy megsértődnek, azért ennél kicsit jobban értenek az udvarláshoz meg a nőkhöz, felismerik, ha valaki nem kér belőlük. Sőt, aki nekem ilyen korosztályból szimpatikus volt, nem is kezdeményezett semmit, olvasta a reakcióimat, aztán akkor kezdett flörtölni, amikor látta, hogy nyitott lennék (pont azért, mert ő is tisztában volt vele, hogy akár kellemetlenséget is okozhat a közeledése egy jóval fiatalabb lánynak).

2021. ápr. 29. 19:59
 39/39 anonim válasza:
Normális.
2021. okt. 15. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!