Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy 19 éves lánynál 40-50 éves férfiak próbálkoznak be?19/L

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 09:12
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
18%
10. Nem is beszélve, hogy a nők valamiért elfelejtik a saját fiatal korukat, amikor ők utasították el kegyetlenül a velük egykorú fiúkat. Azt miért felejtik el? 15-25 éves kor között rengeteg fiúnak ez az élménye, 17 évesen 17 éves, 20 évesen 20 éves, 23 évesen 23 éves lánynál próbálkozik (sokszor iskolatársak, közös társaság) és elutasítják állandóan. Mert akkor fiatalon bezzeg a több évvel idősebb srác kell a csajnak, a korabeli fiú nem érdekli őt. Erről valahogy kevés szó esik, pedig rengeteg akár később sikeres férfinak is vannak ilyen rossz emlékei a gyerekkorából, amikor elkövette azt, hogy magával egykorú lánynál próbálkozott.
2021. ápr. 29. 09:57
 12/39 anonim ***** válasza:
Utolsó arra nem gondolsz, hogy amíg 17-20 évesen belefér, hogy a csaj azt higgye 1 évtől vagy akár 2 hónaptól éretlen hozzá valaki, addig 50 évesen nem fér bele, sőt, pontosan tudnia kellene, hogy mi jár korral és mi nem??
2021. ápr. 29. 10:39
 13/39 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne próbálkozhatna be finoman? Egyértelműen jelzed, hogy nem okés (ha nem okés), és akkor megérti. Ha tovább nyomul, akkor az nem normális persze, de az semmilyen korútól se az. Mondjuk nagyon nem mindegy, hogy mit értünk bepróbálkozás alatt, mert a proli nyálcsorgatás, beszólogatás, stb. az nem ugyanaz, mint pár kedves mosoly, érdeklődés, finom bókolás. Az előbbi véleményem szerint minden korosztálytól gusztustalan, az utóbbira pedig lehet reagálni, hogy bejön-e vagy nem. Én egyébként azt tapasztaltam, hogy a finom "bepróbálkozást" az említett korosztály kifejezetten ügyesen csinálja, én sosem éreztem tolakodónak.
2021. ápr. 29. 10:40
 14/39 anonim ***** válasza:
54%
12. Nem. Ez arról szól, hogy mindenki az után megy, amit saját maga számára vonzónak tart. Mindenki a saját maga érdekeit nézi. A 17 éves lány azért utasítja el a 17 éves fiút, mert a 20 éves srác jobban bejön neki. Ok, lelke rajta. Mindenki azt csinál, amit akar.
2021. ápr. 29. 10:50
 15/39 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Péczely Saroltát vagy Kovács Fannyt
2021. ápr. 29. 10:53
 16/39 anonim ***** válasza:
Nem kellene, csak kifejezetten erre szakosodott online oldalakon. Akit szólított már meg az utcán apja korabeli(tehát legalább 15 évvel idősebb) férfi, az tudja, mennyire kellemetlen, rossz és eltünteti az egész hited a társadalomban, hogy már akár 50 éves nagypapák is megdugnának.. Szerintem a kérdező ezzel csak online formában, először 19 évesen találkozott, számára most dől össze a világ, és ő a szerencsés, hogy nem gimisként környékezték meg, mert egy 19 évesről nehéz megmondani, hogy 15 e igazából, vagy 25..
2021. ápr. 29. 11:04
 17/39 anonim ***** válasza:
24%
Jézusom. Élhetnétek többet a valódi világba. A jóképű, gazdag 40-50-es férfiak kikkel szexelnek szerintetek? Rengeteg fiatal nő még magától is belemegy pénz bevonása nélkül is.
2021. ápr. 29. 11:09
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Én a való világban élek és akik ilyen kapcsolatba belemennek, azok vagy rászorulnak és eltűrik, vagy sérültek, hiába jön a privi, aki ismer ilyen párt.. Én is ismerek és borzalmas szerencsétlen csaj is, annyi baja volt már kiskora óta, hogy csak na, új apát választott, nem párt, csak kicsit összemmossa a kettőt..

Egyébként ilyet fordítva is ismerek, 31 éves nő, 21 éves fiú. Eljegyzés megvolt, a nő fitt, csinosabb, de halál bolond, szerencsétlen srác meg.. hát fiatal naiv és az anyja egy hárpia. Nagyon nem oké.

2021. ápr. 29. 11:34
 19/39 anonim ***** válasza:
Ki beszélt párkapcsolatról? Az szerintem is beteg 20+ év korkülönbségnél. Most szexről volt szó, mert a két fél szexuálisan vonzódik egymáshoz.
2021. ápr. 29. 11:38
 20/39 anonim ***** válasza:

Jaaa!

Szexre leszólítgatni emberek utcán akkor is ciki, ha hasonló korú és akkor is, ha idősebb!

Egyébként neten akkor van rendben, ha bejelölte a másik, hogy melyik korosztály vonzza. Tehát ha a 20 éves lányt leszólítja a 15 éves fiú, meg a 40 éves bácsi, akkor ugyanúgy ciki mindkettőnek, mert a lánynál kint van, hogy 19-25ig keres.

2021. ápr. 29. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!