Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 19 éves lánynál 40-50 éves férfiak próbálkoznak be?19/L
20. "Szexre leszólítgatni emberek utcán akkor is ciki, ha hasonló korú és akkor is, ha idősebb!"
Mi van?!
Egy: Ki beszélt utcai leszólításról?
Kettő: Nyilvános helyeken is lehet ismerkedni, csak aki nem buta ember, az úgy is meg tud szólítani valakit, hogy nem a szexszel kezdi az ismerkedést.
A másik, hogy Tinderen és sok más ismerkedős oldalon is be tudod állítani, hogy téged hány évesek érdekelnek és akkor rád sem tud írni más korú ember.
"Egy 50 éves férfi szebbnek tart egy 19 éves lányt, mint egy 50 éves nőt, ezért szívesebben szexelne vele."
És abba már nem gondol bele, hogy a lány hányingert kap, ha a papira gondol?
Mégis kinek kéne egy vén pasi a fiatal lányok közül? Max. ha sok pénze van, de az egy teljesen más történet
22. Csak a saját nevedben beszélj. Aztán mégis lehet hallani ilyen sztorikat, hogy 40-50-es férfiaknak mégis sikerül szexelni huszonéves nőkkel. Nem csak a pénz miatt, hanem akár külső, személyiség alapján is. Értem én teljesen, hogy a fiatal csajok 80%-ának nem jön be a gondolat, de mégis az a kevés százalék is épp elég, hogy a férfiaknak megérje próbálkozni.
Alkalmilag pedig a fiatalok is szexelnek egymással, az is előfordul, hogy egy fiatal csaj nem fiatal srácot választ alkalmi szexre, hanem idősebb férfit. Nem mindegy, ha a vonzalom megvan?
Én sem vagyok még öreg, de ez is elképesztő, hogy 50 éves férfi alatt te csak kövér, pocakos, igénytelen, csúnyát tudsz elképzelni. Ha egy férfi egész életében egészségesen élt, jó a genetikája is, jóképű, 30 éve sportol, sosem ivott, drogozott, cigizett, stb, akkor miért nézne ki szarul 40-50 évesen? Nem azt mondom ez az átlag, de az sem, amit te elképzelsz.
#24: "de mégis az a kevés százalék is épp elég, hogy a férfiaknak megérje próbálkozni."
Oké, de ha nemet mondanak, akkor emelt fővel, koruknak megfelelő érettséggel viseljék, ne fenyegesség és sértegessék a másikat. Szánalmas vén phasz az ilyen!
"akkor miért nézne ki szarul 40-50 évesen?"
Tök mindegy, hogy néz ki, és hiába "ahhoz képest" jól, ha az apám lehetne.
Fölösleges 5 percenként tapintatlanulfigyelmeztetni az embereket arra , hogy itt lóg, ott lóg, tudja azt jól mindenki.
Kapcsolatügyben meg nem lehet elég okos az ember :)
26. Áll az alku!
27. Jó, hogy a maradék 95%-át el sem olvastad. Az te vagy. Más csajt ugyanez pedig nem zavar.
25-ös, teljesen igazad van. Egyéni példát mindenki tudna felhozni.
Ha már egyéni példa, akkor én is tudok ilyet mondani, csak az ellenkező oldalát.
Jelenleg komoly kapcsolatban vagyok, de barátnőm előtt aktívan ismerkedtem. 18 éves lánnyal beszélgettem, kiderült neki eleve a tőle idősebb pasasok jönnek be. Megkérdeztem tőle hány éves volt a legidősebb pasas akivel szexelt, azt mondta 52 éves. Érted... 52 éves. 34 évvel idősebb ember.
Volt egy másik eset, de ez már évekkel ezelőtt volt. 16 éves lány. Azt mondta nekem, hogy fiatal vagyok hozzá :D Aztán végülis beszélgetni beszélgettünk egyet, de ő róla is kiderült, hogy fél évvel korábban volt egy 43 éves hapsival. Mondjuk az ő esetében is azért a férfi a leggázabb, hogy képes egy 15,5 évessel bármit létesíteni. Erősen büntetendő kategória, ha jól tudom.
Szóval a 22-es és 23-as hozzászólók írására reagálva hoztam én is példát az ellenkező oldalról. Nyilván nem ez az általános, de akkor is attól mert ti nem lennétek sokkal idősebb férfival, vannak rá vevő lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!