Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelentett ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentett ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki friss ismeretség munka miatt. Nagyon jól néz ki. Kb korombeli is. Észrevettem hogy amikor többen vagyunk és ő beszél folyton rám néz mintha hozzám beszélne egyedül. Az udvaron is mikor kint voltunk jópáran ő jött ki és láttam hogy engem keresett a tekintetével. Múltkor ment előttem és hátrafordult és rám nézett. Mit jelentenek ezek a dolgok?
2021. ápr. 27. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Azt, hogy ha ráülne a farkadra, akkor se tudnád mit akar.
2021. ápr. 27. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Ilyet caajok szoktak kiirni
2021. ápr. 27. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
1#. Most miért kell ezt írni?
2021. ápr. 27. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nehezen olvasnak az ilyen jelekből
2021. ápr. 27. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Nem a leg egyértelműbb jel, de mindenképp azt jelenti, hogy minimum nagyon szimpatikus vagy neki.

Alapvetően aki közömbös számodra annak te sem feltétlenül keresed a tekintetét!

De nagyon könnyen kiderítheted, hogy mi a helyzet a dologgal kapcsolatban!

Legközelebb nézz a szemébe és mosolyogj rá!

Az emberek alapvetően nagyon nem szeretik, ha vad idegen emberek csak úgy felveszik velük a szemkontaktust.

Biztos neked is volt már olyan, hogy valaki csak úgy lopva rádpillantott egy buszon, villamoson és a többi, de amint ránéztél hírtelen elkapta a fejét! Na szóval az a lényeg, hogy próbáld ki! :)

2021. ápr. 27. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!