Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mennyire esne rosszul az a tudat hogy mondjuk nem leszel sose feleség csak hiteget hogy majd egyszer de igazából sose fog eljönni az az idő?
Történt már ilyen veletek ?
Hogy dolgoztátok fel ? Mit éreztetek akkor ?
Csak kíváncsi vagyok és fiú vagyok.
Előre is köszönöm szépen a normális válaszokat!😊
Most arra vagy kíváncsi, hogy mennyire gondosz dolog így hitegetni a barátnőd?
Szerintem nem fair. Ha nem akarod elvenni, mondd el, hogy annyira nem vagy házasság párti, hogy biztosan nem fogod elvenni. Ugyanez igaz a gyerekre is. Ő pedig el tudja dönteni, hogy ez neki mennyire fontos és ha az, akkor le tudja zárni a kettőtök dolgát és tud keresni mást. Ne raboljátok egymás idejét.
Nekem gyanus volt az egyik pasim, hogy ilyesmire "készül", egy komoly beszélgetést csikartam ki belőle, ahol kinyögte, hogy tökre nem biztos, 2 év után sem. Hagytam, ki tudja, hogy mikor lesz biztos. Azért nem kötök kompromisszumokat - vagyok kapcsolatban vele, hogy neki kényelmes legyen, akkor inkább keresek egy kötetlen dolgot, ameddig nem találom meg, akit keresek.
Most arra vagy kíváncsi, hogy mennyire gonosz dolog így hitegetni a barátnőd?
Igen.
Amúgy nincs barátnőm szingli vagyok. De ez a téma jutott eszembe és érdekelt mi a nőknek erről a témáról a véleménye.
Ha az érdekel hogy ez mennyire gonosz dolog, akkor azt mondom hogy nagyon..
Hogy esne neked neked, ha gyereket szeretnél, én azt mondom, hogy rendben de egy kicsit később, most nem érzem magam jól.. telnek a hónapok de eddig egy esély se volt gyerekre, hogy esne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!