Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazi férfi milyen nőre vágyik az ágyban? Házasságban élőre gondolok, milyen legyen egy feleség az ágyban? Hányszor legyenek együtt? Mire vágynak igazából a férfiak?
Légyszives a korotokat is írjátok ki! Köszi!
37/N
Igaz nem vagyok házas sem idős, de szerintem én ha házas leszek akkor is arra fogok vágyni, amire most talán 1-2 dolog változik.
Itt gondolok a napi aktus számra stb.
De beszéld meg a férjeddel/vőlegényeddel, mert mindenki mást szeret és más az amit akar.
Mivel minden ember más, így a vágyaik és igényeik is. Nem lehet lebontani,hogy de legalább heti 3-4 legyen, mert van akinek nem kell ennyi, van akinek meg több.
A kapcsolatban lévő két embernél ez úgy is kialakul.
Fontos, hogy nyitott legyen az uj dolgokra.
A sima szex egy ido utan unalmas lesz ezert neha-neha fel kell dobni valami extraval.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek az uj (sokszor extrem) dolgok atveszik az uralmat. Neem, tobbnyire az atlagos, hetkoznapi egyuttletek dominalnak. De neha kell valami kulonlegesseg is.
Kulonben is, kiprobalni dolgokat nagyon is jo. Vagy "ez nem tetszik, tobbet nem csinaljuk" vagy "ez tetszik, csinaljuk tobbszor is". De nem lesz olyan, hogy "Vajon milyen lenne? Kar, hogy az asszony nincs benne, pedig en olyan szivesen kiprobalnam..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!