Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnátok feldolgozni, hogy a párotok és a saját fizetésetek között durván ötszörös különbség van?
Figyelt kérdés
Nem a pénze miatt vagyok vele, kezdetben egyáltalán nem beszéltünk az anyagiakról, ő meg egyáltalán nem az a típus, aki felvágna ilyesmivel.2021. ápr. 21. 20:14
11/12 anonim válasza:
A ritkaság ugye.
Nekem nem egy exem verte mar magát elottem a pénzere. Csak epp nem jo embert találtak meg ezzel.
Most is ezzel szívok.
12/12 anonim válasza:
Nem élünk együtt, de hosszútávú a kapcsolatunk.A párom kb ötszörösét keresi az én béremnek, végzettségben is eltérőek (én középfokú, Ő t9bbdiplomás)vagyunk. Egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek Tőle. Ennek oka pl az,hogy jól tudok kommunikálni, társagái, alkalmazkodó ember vagyok,mindig vannak reális céljaim amit általában apró lépésekben, de elérek. Ezzel szemben Neki nincsenek barátai, nincsenek céljai, csak dolgozik, és szaporodik a megtakarítása. Igy kettőnket összehasonlítva inkább én vagyok az aki a jóval kevesebb bérből, alacsonyabb egzisztenciával, többet értem el mint Ő. És ezt mindketten tudjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!