Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazi, ellenállhatalan vonzalom?
Miért van az, hogy legtöbben hidegen hagynak, míg egy-egy kivételes ember felrobbant belülről?
Tudom külső is, meg arc, hang, mozgás, stb. De sok emberre mondhatjuk, hogy vonzó, szép, jól néz ki, mégsem érezzük, hogy megőrülünk, ha nem kapjuk meg.
Mitől lesz a kiválasztott, kiválasztott? Miért pont az ő arca lesz az az arc, miért pont az ő hangja libabőröztet meg, miért pont az ő járása ellenállhatatlan?
Igen ezekről olvasgattam
De hónapok óta nem cseng le.
Pont ezt az ösztönszintet nem tudom tovább magyarázni, mivel ugye abban nincsen ész, logika.
Elmész kismillió jó kinézetű ember mellett és egyszercsak valakitől megáll benned az ütő.
Miért pont ez az arc, ami megfog, miért pont az, ahogy ő beszél, vagy annyi szép hangot hallottam már, miért ismerem fel millió közül és vált ki más hatást. Ez az érdekes számomra
Értem hogy feromon, meg kémia, de hogy ezeket mi indítja be :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!