Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez nagyon idegesítő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon idegesítő?

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatomban megkaptam, hogy feleslegesen aggódom bizonyos dolgok miatt. Legyen az egy vizsga vagy ilyesmi..nagyon rá tudok stresszelni. A jelenlegi barátom azt mondta bármikor fel is hívhatom, de nem érzem magam felnőtt nőnek, ha ilyenek miatt rinyálok..annyira szeretném vele megbeszélni, hogy mennyire izgulok és félek, de attól tartok, hogy számára is nyűg lesz, mint azelőtt. Ő az egyetlen akinek el szeretném mondani a gondjaim, de egy férfi biztosan nagyon utálja ezt a szerepet. Mit tehetnék, hogy megnyugtassam magam? Nem szeretek ilyenkor egyedül lenni. De félek, hogy zavarom.

2021. ápr. 16. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan nyavalyogj neki.
2021. ápr. 16. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni gyakoris kozosseg tobbsege biztosan azt fogja mondani, hogy gyerekes vagy, meg ideje felnoni, blablabla, de tudod mit? Szerintem teljesen normalis, mindenkinek van valami kattanasa, valami olyan mumusa, amire tenyleg nagyon ra tud porogni. Egy vizsga pedig igenis fontos dolog, gondolom nem amiatt "hisztizel", mert nem tudod eldonteni, hogy ma befond-e a hajad, vagy sem, erted mire gondolok. Vannak szorongasos emberek, en is az vagyok es a parom maximalisan megertoen all hozza immaron 5 eve. Igyekszik aterezni es tenyleg erteni ezt a hulyesegemet es nem erdekli, ha nem sikerul soha megertenie esetleg. Nekem is pontosan ezt mondta egyszer az elejen, hogy hivjam barmi van, azota is keszsegesen vegighallgatja az alaptalan szorongasaimat is. Nyugodtan beszelgess a paroddal, annyi, hogy merteket azert persze tarts, en sem 0-24-ben traktalom a paromat ezzel.
2021. ápr. 16. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

A fontos dolgokat nyugodtan elmondhatod neki.

Mindegyiket egyszer. Ne nyaggasd vele állandóan.

Készülj arra is, hogy a férfiak nem igazán vigasztalni akarnak, ők megoldást keresnek.

Tehát, ha elmondasz neki valamit, azt ő megoldandó problémának veszi, amire valamilyen megoldást fog keresni.

2021. ápr. 16. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De szeretik magukat erősnek érezni és iyenkor óvóan megölelnek.
2021. ápr. 16. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Valamennyire megnyugodtam . Túlreagáltam, hisz tényleg fel is ajánlotta, ráadásul előtte nem nagyon mondtam el neki a problémáimat. Úgy állok hozzá, hogy meg fogja érteni. Nem szabad az előző tapasztalataimat ebbe belevonni.
2021. ápr. 16. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezt akartam írni, ne húzd rá a jelenlegi kapcsolatodra a múltbéli tapasztalatait. 🙂
2021. ápr. 17. 00:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rá kell szólnom majd párszor magamra, de remélem sikerülni fog a változás.
2021. ápr. 17. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!