Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak sűrűn elviselik, ha egy nő idegesítő, kötekedő csak azért, mert szép/vonzó és tud kedves is lenni?
Hát nézd, normális esetben ilyenkor az ember nem provokál, hanem válaszol a kérdésedre, de engedd meg, hogy felvázoljak (válasz helyett) egy másik kérdést.
"A nők sűrűn elviselik, ha egy férfi idegesítő, kötekedő csak azért, mert szép/vonzó és tud kedves is lenni?"
Érted gondolom, hogy ezzel mit akarok. Ha nem, akkor segítek.
A szép, vonzó embereknek több mindent elnézünk legyen az akár férfi akár nő, a vonzó embereknek több pozitív tulajdonságot tulajdonítunk akarva akaratlanul, a vonzó ember általában sokkal szimpatikusabb, hiszen már a külseje lerí róla, hogy ad magára, ha ad magára akkor nyilván megtiszteli a vele szemben álló felet is (bár ez lehet látszat is, mindegy), a vonzó emberről előbb feltételezik, hogy jó ember, mint arról aki nem vonzó.
Persze hozzá kell tennem azt is, hogy NEM MINDENT néznek el a vonzó embereknek sem! Sem a nőknek sem a férfiaknak.
"A szép, vonzó embereknek több mindent elnézünk"
Kérlek, beszélj kizárólag a magad nevében.
Ezt figyeltem meg.
Idegesítő vagyok, mert a pasi nem eléggé megbízható, de én már kértem, hogy hagyjuk a dolgot, mégis jön utánam. Pedig belátom, hogy bosszantó vagyok, kereshetne egyszerűbbet. Érdekelt, hogy vajon kedvel a szép pillanatainkért vagy csak azért akar maradni, mert jól nézek ki.
Amég a barátnőm egy tünemény, arcra sem csúnya, esetleg az alkata amibe bele lehet kötni, mégsem talál párt, pedig nagyon kedves jólelkű lenne, ha megismernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!