Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Titeket is irritálnak a vékony lányok a párotok közelében?
22 éves vagyok és 80 kg, a párom is hasonló testalkat, már többször neki álltam fogyni, de nem bírtam sokáig..
A párom baráti társaságával pár hetente találkozunk, és van ott egy lány aki már az elején se volt szimpatikus, azután meg egyenesen utáltam hogy a párom többször is likeolgatta a képeit.
Szingli a lány, elég vékony, ilyen 50kg lehet. De nem is ez a baj, hanem hogy mindig feszülős ruha, gatya, vagy szoknya van rajta. Miért nem tud az ilyen felöltözni normálisan hogy ne bámulják a pasik meg ilyesmi?
Mikor strandon voltunk pl én is fürdőruhába mentem a vízbe, de mikor kint voltunk felvettem egy poncsót, ő meg végig tanga fürdőbugyiba szaladgált, nincs az ilyennek valami önérzete? Csak engem zavarnak az ilyen lányok?
Ne hagyd hogy az irigység beszéljen belőled!
Ő büszke arra hogy csinos, ha te nem tartod annak magad, ne őt próbáld rossz helyzetbe állítani.
Ha így érzi jól magát akkor hagyd rá.
Amíg a párod veled van addig ne idegeskedj miatta, ha a te párod akkor téged szeret.
Nem irritál, mert tudom, hogy 1:valakinek az én típusom jön be,2:ha így érzi jól magát, minek baxogassam a háta mögött?
26/dagadt nő
Nem irritál.
Egyik ember sovány, a másik kövér.
Ebből te csinálsz ügyet, mert önbizalom hiányod van.
Szóval az irritál hogy ő képes tenni magáért, neked meg nincs lelkierőd és kitartásod?
Az szép báttya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!