Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Duci lányok! Titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányok! Titeket is irritálnak a vékony lányok a párotok közelében?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 80 kg, a párom is hasonló testalkat, már többször neki álltam fogyni, de nem bírtam sokáig..

A párom baráti társaságával pár hetente találkozunk, és van ott egy lány aki már az elején se volt szimpatikus, azután meg egyenesen utáltam hogy a párom többször is likeolgatta a képeit.

Szingli a lány, elég vékony, ilyen 50kg lehet. De nem is ez a baj, hanem hogy mindig feszülős ruha, gatya, vagy szoknya van rajta. Miért nem tud az ilyen felöltözni normálisan hogy ne bámulják a pasik meg ilyesmi?

Mikor strandon voltunk pl én is fürdőruhába mentem a vízbe, de mikor kint voltunk felvettem egy poncsót, ő meg végig tanga fürdőbugyiba szaladgált, nincs az ilyennek valami önérzete? Csak engem zavarnak az ilyen lányok?

2020. máj. 20. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Ez a kérdés elég gáz:(

Magadon kellene változtatnod először is fejben. Irigységből utálod.

A párod viszont veled van, nem vele, nem kell féltékenynek lenned.

2020. máj. 20. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
98%

Azért vetted fel a poncsót, mert szégyelled a tested. Ő azért van tanga fürdőbugyiba, mert büszke a fenekére.

Azért, mert léteznek kövér nők, a vékonyak nem hordhatnak szoknyát, vagy feszülős ruhát?

Milyen képeit lájkolja a párod? Ugye tudod, hogy nem a lány tehet róla, hogy a pasid csorgatja a nyálát a képeire?

Ha zavar, hogy kövér vagy, akkor tegyél ellene. Ha nincs elég akaraterőd hozzá, ne másokat gyűlölj. Tedd helyre a saját önérzeted.

2020. máj. 20. 15:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok rá válaszolni, mert amikor kövér voltam, a velem egy kategóriás pasiknak sem kellettem.
2020. máj. 20. 18:51
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Mint vékony lány írok, aki imád testhez simuló ruhákban, rövidnadrágokban mászkálni.

Először nézz magadba és ha tényleg zavar, hogy telt vagy, akkor tegyél érte. Ha nem vagy képes erre, mert nincs elég akaratod, akkor inkább húzd meg magad. Nagyon gáz, hogy valakit a testalkata miatt nézel le, utálsz és ezt pusztán irigységből. Inkább örülj annak, hogy van egy párod, aki szeret veled lenni, melletted van stb, ahelyett, hogy más emberekre fókuszálsz. Csak magadat teszed tönkre.

2020. máj. 20. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Te is felvennéd a feszülős cuccokat, ha nem lennél kövér és megengedhetnéd magadnak. Szóval akin nem lóg a ruha, mint egy zsák, az szerinted nincs normálisan felöltözve. Az, hogy megnézik a férfiak, minden nőnek jól esik. Neked is jól esne, ha a párodon kívül is rád nézne valaki. Arról nem ő tehet, hogy te képtelen vagy lefogyni, mert nincs akaraterőd. Ne őt hibáztasd, amiért te nem érzed jól magad a bőrödben.
2020. máj. 20. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi válaszolokhoz annyit fűznék még hozzá, hogy nem a csaj hibája, hogy a palid lájkolja a képeid. Nem lenne kötelező lájkolnia :)
2020. máj. 20. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:
13%
Én sem értem a testhezsimuló (tehát nem a test vonalát követő karcsúsított, hanem a lélegzetet is kipréselő) ruhákat és tangákat a hétköznapi életben. Mi a funkciója? Vágykeltés? Sekélyesnek tartom. Egy szép nő ízlésesen felöltözve is mutatós.
2020. máj. 21. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Te nem vagy elégedett az alakoddal, de nincs akaraterőd változtatni rajta, és ezért, aki megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki, vagy csak simán szerencsés, az járjon zsákokban? Kiscsillag, neked még senki nem szólt, hogy nem körülötted forog a világ? Én pár évvel ezelőttig mindig vékony voltam, pedig semmit nem tettem érte. Most ez már nem így van. Normális súlyú vagyok még, de szeretnék fogyni. Nem megy túl jól, de erről én tehetek! Soha nem venném a bátorságot, hogy megszabjam,mások milyen ruhákba járnak. A kérdésre válaszolva pedig, nem irritálna. Ha azt venném észre, hogy kifejezetten nálam vékonyabb lányokra csorgatja a nyálát, akkor visszaidézném, engem hogy ismert meg. Ha kövéren, akkor elgondolkodnék rajta, miért van velem, és ezt vele is megbeszélném. Ha vékonyan, akkor viszont tennék azért, hogy visszafogyjak, de semmiképpen nem a többi nőt kezdeném felhízlalni😁
2020. máj. 21. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!