Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 163cm magas 70kgos lánynak van esélye a magas (min.190cm) vékony fiúknál?
Esély van mindenre.
Ez nagyban függ attól, hogy az adott 190 cm-nél magasabb vékony fiúnak milyen a zsánere.
Hadd kérdezzem már meg, minek neked akkora? :D 170 centis magassággal a 193 centis exemnél már kitört a nyakam csók közben. Párom alig 10 centivel magasabb tőlem, pont a magassarkúval is tökéletes kategória.
Amúgy szerintem ha ledobnál 5-10 kilót, biztosan nagyobb sikered lenne. Így is lehet, csak egy tipp volt.
Barátnőm 170 és mindig mondja, h magassarkút kellett volna felvennie a 191 centimhez, mert kitörik a nyaka másként, nekem meg a görnyedéstől.
De válaszolva; esély van, csak a megvalósítás már más tészta.
Van a világon pármillió 190 cm fölötti pasas. Közülük biztos lesz legalább egy, akinek bejössz.
De én ettől függetlenül jobban preferálom azokat a kapcsolatokat, amik komolyabb értékek és szempontok szerint jönnek létre, nem testmagasság is kiló alapján.
167 cm magas vagyok parom 195
Kiloban en olyan 78 korul vagyok :) neki tetszik es volt meg par ferfi akinek ez bejött
Elképesztő, hogy az emberek még mindig azt hiszik, ilyen külsőségeken múlik bárminek is a működése...
A 163/70 kezdjük ott, hogy nem feltétlenül hátrány, sok férfinak nem a csontkollekciók jönnek be, és a 163/70 ebből a szempontból előnyös lehet.
Az, hogy nehéz csókolózni ilyen magasságkülönbséggel egyenesen nonszensz, elég könnyen megoldható. Pl. mindketten vízszintbe helyezitek magatokat, vagy a lány a pasi ölébe ül... A megoldások tárháza végtelen!
Jómagam 156 cm vagyok, általában magas fiúkkal (180+) jöttem össze. A két leghosszabb kapcsolatom egy 185 cm-s pasival és egy 190-essel volt, de jöttem már össze 205 cm-essel is. Ha két ember egymásra talál, lelkileg, szellemileg összepasszolnak, megvan a kémia, nem ezen fog múlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!