Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok idegesítő lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok idegesítő lenni, mivel foglalhatnám le magam?

Figyelt kérdés
A barátom külföldön van, dolgozik. Elvileg hamarosan hazajön végleg, ami elég jò. De míg nincs itthon, szenvedek. Mármint a fejemben óriási a káosz, és nem tudom magam lefoglalni. Halasztottam egy évet, de minden barátom elment, úgyhogy nincs senki, tényleg senki, akivel lehetnék. Járok különòrákra, ezekre tanulok, ami kitölti az időmet, és eljárok most edzeni is, de az agyam akkor is jár. És nem akarom állandòan azzal fárasztani a barátomat, hogy "jaj hiányzol" és minden más nyafogás. Tudom, hogy nem nagyon lehet erre mit mondani, de hátha tud valaki valamit, vagy csak valami agykikapcsolós dolognak is örülnék.

2018. nov. 12. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Nyugi, amig te itthon szenvedsz o odakint kefelget valakit.
2018. nov. 12. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Ebben biztos vagyok, hogy nem.

Elfelejtettem említeni, hogy munkám sincs, bár millió helyre jelentkeztem, pedig nagyon kikapcsolna, ha lenne munkám.

2018. nov. 12. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Fu amugy magyarorszagon olyan nehez munkat talalni.... amugy en ugy gondolom el kene kezdened magaddal foglalkozni. Amikor eszedbe jut hogy irnal neki fesuld meg a hajad, hallgass meg egy zenet olvass el egy cikket. Ezzel fordithatod magadra azokat az energiakat amiket raforditanal
2018. nov. 12. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Tenyleg nehez, nem tudom, ironikusan mondtad e
2018. nov. 12. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy füzetet. Az elejére írd rá: Szerelmem.

Úgy írj a füzetbe, azzal a tudattal, eljutnak hozzá a leírt szavak. Ott minden alkalommal leírhatod, mire vágysz, mi hiányzik, mindent, amit közölni szeretnél vele.

Amikor hazatér tedd látható helyre.

2018. nov. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!