Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatna az érzelmeiden, ha kiderülne, hogy a szerelmed ugyanazon nemű?
11-es
Van 1-2 makeup nélküli videója. Ott azért valamennyire látszik, hogy valamennyire férfias.
A részleteket pedig elfelejted. Hormonkezelés mellett több műtéte is volt, illetve ilyen olyan feltöltést is csináltatott.
Mell műtét, orrműtét, ajakfeltöltés stb stb, viszont smink nélkül még ígyis látszik hogy nem kifejezetten nőies az arca.
#12 nem azt mondtam, hogy tökéletes, de sok esetben biológiailag nőnek születettek is férfiasabban néznek ki nála. Sminkben is. Szóval ennyit engedjünk már meg neki, szerintem szuperül sikerült az átalakulása.
Az meg nyilvánvaló, hogy aki nem nőnek született, de annak akar kinézni, ott bizony szükség lesz ilyen-olyan átalakító műtétekre a hormonkezelé smellett. De attól még a hangja pl, a mozdulata, az alap testfelépítése sokkal nőiesebb, mintha mondjuk 30 évesen állt volna neki ezzel foglalkozni (lásd: Contrapoints pl, mint hasonló youtuber, aki szintén férfiból lett nővé - valamiért a fordítottja elég ritka ennek).
Nem mondtam, hogy szörnyű lett, de azt se mondanám, hogy nagyon feminin.
Sminkben persze zavarba ejtő lehet a sok ilyen olyan műtét miatt, de anélkül elég férfias csajnak mondanád arcra. Vagy legalábbis olyan mint egy kisfiú.
Engem kb Millie Bobby-ra emlékeztet.
Nyilván ő a "nőiesebb" transzok közül való, de ebben a sok hormon és a sok műtét is benne van egyéb kozmetikai beavatkozások mellett.
Egyértelműen látszik, hogy férfi, sminkben is.
Jaaa, hogy szexnél derül ki? Biztosan abbahagyom az egészet és úgy érzem, mintha megerőszakoltak volna, teljesen átvertek volna.. Illetve elgondolkoznék, hogy is szerethettem bele egy ilyen emberbe, miért pont ő tetszett annyira, csak nem a nőiesebb vonásai(jellem és külső) miatt találtam pont őt vonzónak.. Talán nem is vagyok hetero?
Nagyon undorodnék a helyzettől. Ha nyílt, el sem jutunk idáig. Ha crossdresser, csak szeret szórakozni, az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!