Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Változtatna az érzelmeiden,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnarmarcell21 kérdése:

Változtatna az érzelmeiden, ha kiderülne, hogy a szerelmed ugyanazon nemű?

Figyelt kérdés
Biztos mindenkinek volt iskolában, munkahelyen nagy szerelme, akiért titokban vagy kevésbé titokban odáig volt akár évekig. Ha kiderülne a pasiról, hogy puncija van vagy a lányról, hogy valójában farka van, az egy csapásra kiölné belőled a szerelmet vagy ennyi idő után már nem számít, hiszen a személyiségét, a külsejét szereted és mindegy mi van a lába közt?

2021. ápr. 16. 05:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es

Van 1-2 makeup nélküli videója. Ott azért valamennyire látszik, hogy valamennyire férfias.

A részleteket pedig elfelejted. Hormonkezelés mellett több műtéte is volt, illetve ilyen olyan feltöltést is csináltatott.

Mell műtét, orrműtét, ajakfeltöltés stb stb, viszont smink nélkül még ígyis látszik hogy nem kifejezetten nőies az arca.

2021. ápr. 16. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

#12 nem azt mondtam, hogy tökéletes, de sok esetben biológiailag nőnek születettek is férfiasabban néznek ki nála. Sminkben is. Szóval ennyit engedjünk már meg neki, szerintem szuperül sikerült az átalakulása.

Az meg nyilvánvaló, hogy aki nem nőnek született, de annak akar kinézni, ott bizony szükség lesz ilyen-olyan átalakító műtétekre a hormonkezelé smellett. De attól még a hangja pl, a mozdulata, az alap testfelépítése sokkal nőiesebb, mintha mondjuk 30 évesen állt volna neki ezzel foglalkozni (lásd: Contrapoints pl, mint hasonló youtuber, aki szintén férfiból lett nővé - valamiért a fordítottja elég ritka ennek).

2021. ápr. 16. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy szörnyű lett, de azt se mondanám, hogy nagyon feminin.

Sminkben persze zavarba ejtő lehet a sok ilyen olyan műtét miatt, de anélkül elég férfias csajnak mondanád arcra. Vagy legalábbis olyan mint egy kisfiú.

Engem kb Millie Bobby-ra emlékeztet.

Nyilván ő a "nőiesebb" transzok közül való, de ebben a sok hormon és a sok műtét is benne van egyéb kozmetikai beavatkozások mellett.

2021. ápr. 16. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Az érzéseket nem tudná lenullázni hirtelen, de egy borzasztó kettős érzelmi hullámvasútba kerülnék. Mert ugye megkedveltem, de mint párnak már nem tudnám elképzelni, mert nekem egy kapcsolatba kell a szexualitás is. A természetes szexualitás, nem az ilyen-olyan módon kényszeresen megoldott.
2021. ápr. 16. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Egyértelműen látszik, hogy férfi, sminkben is.

Jaaa, hogy szexnél derül ki? Biztosan abbahagyom az egészet és úgy érzem, mintha megerőszakoltak volna, teljesen átvertek volna.. Illetve elgondolkoznék, hogy is szerethettem bele egy ilyen emberbe, miért pont ő tetszett annyira, csak nem a nőiesebb vonásai(jellem és külső) miatt találtam pont őt vonzónak.. Talán nem is vagyok hetero?

Nagyon undorodnék a helyzettől. Ha nyílt, el sem jutunk idáig. Ha crossdresser, csak szeret szórakozni, az rendben van.

2021. ápr. 16. 11:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Èn konkrètan kiugranèk az ablakon es vilàggà szaladnèk
márc. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!