Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan sztorikra lennék kiváncs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan sztorikra lennék kiváncsi, amiben egyetemen találtatok rá a párotokra! Hanyad évesen, hol, ugyanazona szakon voltatok-e, stb?

Figyelt kérdés
Most kezdem az egyetemet, és kell a remény

2018. aug. 27. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyósomék találkoztak anno az egyetemen, biológus szakon. A botanikus kertben látta meg apósom először, aztán segített neki a növények azonosításában, ezt mesélte. Egyre többet "tanultak együtt", egyetem után összeházasodtak. Azóta eltelt 40 év, lett 2 gyermekük és jól vannak együtt. Kiegészítik egymást.
2018. aug. 27. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én próbáltam egyetemen komoly kapcsolatot kialakítani, de mindig a célegyenesben kisiklott, általában azért mert a női fél vagy beijedt vagy valami olyat tett, amivel elvágta magát nálam. Saját tapasztalatom szerint (akinek nem inge ne vegye magára) több az olyan lány, aki ilyenkor éli ki magát és inkább szexkapcsolatba mennek max bele...az összejött párszor egyetem alatt.
2018. aug. 27. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Awwh #1 ez nagyon aranyoos..

#2 sejtem mire gondolsz, golyatabor alatt mar rajottem, hogy en egeszen konzervativnak szamitok, pedig nem vetem meg a bulizast.. remelem azert sikerul talalnom olyan sracot, aki komoly dolgot szeretne, plane, hogy en meg rendes kapcsolatban nem is voltam..

2018. aug. 27. 14:08
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én az egyetemen ismertem meg a páromat,már három éve együtt vagyunk. Egy szakra és egy csoportba is járunk. Először barátok voltunk,aztán alakult ki több.

Nagyon jó minden nap találkozni,de az ajánlatom az,hogy csoporttárssal azért ne kezdj,mert a sok jó dolog mellett azért sok a hátulütő is!

Sok sikert a pártaláláshoz:)

2018. aug. 27. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetem első félévében ismertem meg a párom. Ő akkor másodéves volt, külön szakra jártunk, a tesi órán ismertük meg egymást. Akkor még volt valakim, ám egy fél év múlva zátonyra futott a kapcsolat, mert nagyon mások voltunk. Nem sokkal utána esélyt adtam a tesi órás srácnak, akivel már 8 éve vagyunk együtt, 3 éve a férjem, és 1 éve a kislányom apukája :)

Szóval fel a fejjel, remény mindig van!

2018. aug. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!