Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sztorikra lennék kiváncsi, amiben egyetemen találtatok rá a párotokra! Hanyad évesen, hol, ugyanazona szakon voltatok-e, stb?
Awwh #1 ez nagyon aranyoos..
#2 sejtem mire gondolsz, golyatabor alatt mar rajottem, hogy en egeszen konzervativnak szamitok, pedig nem vetem meg a bulizast.. remelem azert sikerul talalnom olyan sracot, aki komoly dolgot szeretne, plane, hogy en meg rendes kapcsolatban nem is voltam..
Szia!
Én az egyetemen ismertem meg a páromat,már három éve együtt vagyunk. Egy szakra és egy csoportba is járunk. Először barátok voltunk,aztán alakult ki több.
Nagyon jó minden nap találkozni,de az ajánlatom az,hogy csoporttárssal azért ne kezdj,mert a sok jó dolog mellett azért sok a hátulütő is!
Sok sikert a pártaláláshoz:)
Egyetem első félévében ismertem meg a párom. Ő akkor másodéves volt, külön szakra jártunk, a tesi órán ismertük meg egymást. Akkor még volt valakim, ám egy fél év múlva zátonyra futott a kapcsolat, mert nagyon mások voltunk. Nem sokkal utána esélyt adtam a tesi órás srácnak, akivel már 8 éve vagyunk együtt, 3 éve a férjem, és 1 éve a kislányom apukája :)
Szóval fel a fejjel, remény mindig van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!