Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezen az oldalon belül hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon belül hogyan találtatok egymásra?

Figyelt kérdés
Mármint érdekes a kérdés de itt neten találni valakit ilyen nekem nem megy . Társkeresésbe virtuálisan.bukta van.

2018. júl. 6. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a párommal facebook chaten keresztül jöttem össze kb 10 nap alatt

. Én 24N ő 22F

2018. júl. 6. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Írt privát üzenetet egy válaszomra. Értelmes, humoros módon közelített, amit itt ritkán tapasztaltam (főleg a szexualitás kategóriában). Úgyhogy beszélgettünk, találkoztunk, és hamar osszejöttünk.
2018. júl. 6. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
62%

Mar rosszul kezdodtt.

Troll kerdes volt tolem. Figyelhettem volna a jelekre, hogy egy pszichopata orult stilusaban kiirt kerdesre jon egy privi, “szivesen megismernelek”.

10 honapos jatszmazas indult el, penzt, idot, erzelmet, energiat emesztett fel. Sertodesek, sok szex, megtobb veszekedes, annal is tobb siras es meg annal is tobb nevetes es boldogsag. Es vegul a teljes megsemmisules.

Szakitott velem. En a drogokhoz nyultam. Hogy enyhitsem a fajdalmat. Ekkor vette kezdetet egy 2 eves gyotrelem. Mig letettem, mig felalltam, mig ujra ember lettem es mig talaltam valakit.

De minden perce megerte az egesz. Elejetol (a privitol) a vegeig (a drogok, alkohol, gyogyszerek lerakasaig). Szep kis majd 3 ev volt. :D

2018. júl. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!